سال انتشار: 1384
محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC20_181
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,197
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد ضرایب حساسیت در الگوریتم ژنتیک جهت بهبود روند برنامه ریزی سیستم انتقال
چکیده مقاله:
در این مقاله یک روش جدید بر پایه الگوریتم ژنتیک جهت حل مسئله برنامه ریزی سیستم انتقال نیرو یک مرحله ای ارایه شده است . همچنین یک مدل دقیق و کارآمد جهت مدل سازی طراحی توسعه بلند مدت مورد استفاده قرار گرفته است . جهت بالا بردن احتمال هم گرایی الگوریتم ژنتیک به نقطه بهینه مطلق از دو الگوریتم ابتکاری در کنار آن استفاده شده است، که کارآیی الگوریتم ژنتیک در انتخاب نقطه بهینه مطلق را افزایش می دهد . محدودیتهای فنی اعمالی برای جواب مورد نظر شامل مناسب بودن بار خطوط ، مجاز بودن ولتاژ باس ها و پاسخگویی شبکه پیشنهادی در شرایط اضطراری خروج یک خط یا ترانسفورماتور می باشند . در خاتمه جهت بررسی کارا بودن و درستی الگوریتم پیشنهادی توسعه شبکه 6 باس IEEE انجام شده است . همچنین طول خطوط مورد استفاده جهت توسعه سیستم در روش پیشنهادی با طول ارایه شده در مقالات دیگر مقایسه شده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC20_181 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20490/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تقی پور بروجنی، صمد و قره پتیان، گئورگ،1384،کاربرد ضرایب حساسیت در الگوریتم ژنتیک جهت بهبود روند برنامه ریزی سیستم انتقال،بیستمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،https://civilica.com/doc/20490
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، تقی پور بروجنی، صمد؛ گئورگ قره پتیان)
برای بار دوم به بعد: (1384، تقی پور بروجنی؛ قره پتیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.