سال انتشار: 1385
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت بازاریابی
کد COI مقاله: IMMC01_053
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,893
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شرکت های مجازی خدماتی
چکیده مقاله:
انواع شرکت های مجازی عبارتند از شرکت مجازی برآوردکننده، شرکت مجازی طراح، شرکت مجازی عملیاتی، شرکت مجازی خدماتی . 1 یک شرکت مجازی خدماتی یک موجودیت تجاری موقت است که از اجتماع مشارکت کنندگان شبکه برای تهیه خدمات پس از فروش به یک مشتری تاسیس می یابد . هر مشارکت کننده موجودیت مستقلی است که با قابلیت ها و ظرفیت های خودش تجهیز یافته است، و انجام مسئولیت کار تخصیص یافته را برعهده می گیرد . در یک شبکه خدماتی و شرکت مجازی خدماتی آن می توان 7 نقش را از یکدیگر متمایز نمود، 6 نقش فعال هستند و 1 نقش کمکی است . نقش های فعال عبارتند از مشتری، آغازگر شبکه یا پروژه، مشارکت کننده، هیات پروژه، هیات شبکه و تیم ارزیابی . خدمات شرکت مجازی خدماتی بر اساس روابط میان مشتری و تولیدکننده یا مشارکت کننده خدماتی می توانند در 4 گروه طبقه بندی شوند : حمایت عمومی، حمایت از خود، حمایت از راه دور و حمایت روی سایت .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMMC01_053 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20296/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آلوش، آرش و آلوش، مهدی و طریقتی، طلیعه و سرمد فاطمی نسب، سیدمحمد،1385،شرکت های مجازی خدماتی،اولین کنفرانس بین المللی مدیریت بازاریابی،تهران،https://civilica.com/doc/20296
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، آلوش، آرش؛ مهدی آلوش و طلیعه طریقتی و سیدمحمد سرمد فاطمی نسب)
برای بار دوم به بعد: (1385، آلوش؛ آلوش و طریقتی و سرمد فاطمی نسب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آنالیز لغزش بحرانی درژنراتورهای القایی دوسوتغذیه براساس حفاظت کروبار
- بررسی میزان رضایتمندی اعضای کتابخانه کودکان ونوجوانان خانه کتابدار درمقطع راهنمایی از کتابخانه های آموزشگاهی محل تحصیل در سال تحصیلی 88-87
- عوامل موفقیت در مذاکزات تجاری در سطح بین المللی
- پیاده سازی مدولاتور و دمدولاتور SSB با استفاده DSP پروسسور TMS320C50 برای سیستم PLC
- بررسی روشهای شناسایی چهره (تشخیص جنسیت از روی چهره)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.