پیاده سازی مدولاتور و دمدولاتور SSB با استفاده DSP پروسسور TMS320C50 برای سیستم PLC
محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1381
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,712
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC17_122
تاریخ نمایه سازی: 8 مهر 1386
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین قسمتهای سیستم انتقال اطلاعات پردازشهایی است که برروی سیگنال انجام می شود . در سیستمهای اولیه انتقال اطلاعات، این نوع پردازشها کاملاً بصورت آنالوگ صورت می گرفته است . بواسطه این امر هم حجم سیستم و هم قیمت آن افزایش می یافت . اما در این سیستم بدلیل استفاده از پردازش کاملاً دیجیتال هم دقت بالاتر است و هم بسیاری از مزیتها که برای یک سیستم دیجیتالی مطرح می گردد را دارا است . از آن جمله می توان به تغییرات اساسی در ساختار عملکردی سیستم، هزینه پائین، دقت بالا در عملکرد، انعطاف پذیری بالا و ... اشاره کرد .
هدف اصلی ازاین مقاله بررسی پردازشهای باند پایه و HF1 مدولاتور و دمدولاتور SSB توسط پردازشگرTMS320C50 می باشد . در این راستا در ابتدا اهمیت پردازشگر، جایگاه و نوع کاربرد آن در سیستم انتقال اطلاعات مورد بررسی قرارگرفته و در ادامه اشاره ای گذرا بر DSP پروسسورهای TMS320 ساخت کمپانی TI2 خواهیم داشت و بعضی از شاخصهای مهم آنها را ذکر خواهیم نمود . سپس بلوک دیاگرام پردازش دیجیتال باند پایه مورد بررسی قرار می گیرد . بدنبال آنها بلوک دیاگرامهای پردازش دیجیتال مسیر ارسال (VF,HF) اطلاعات را بررسی خواهیم نمود . سپس بلوک دیاگرامهای پردازش مسیر دریافت (VF,HF) اطلاعات را بررسی می کنیم . سپس در مورد تحقق بلوک دیاگرام دمودولاتور SSB توسط پردازشگر TMS320C50 توضیحاتی را ذکر خواهیم نمود و در آخر نیز نتایج خود را از این مقاله ارائه خواهیم نمود .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا موحدی
دکتری مخابرات گرایش سیستمهای انتقال اطلاعات - دانشگاه ایمپریال لندن
سعید خالصه حسینی
کارشناس ارشد مخابرات گرایش سیستم - دانشگاه صنعتی شریف
محمد رجبی
کارشناس ارشد مخابرات گرایش سیستم - دانشگاه صنعتی شریف
جواد عبدی
دانشجوی کارشناسی ارشد کنترل - دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :