تاثیر کاربرد تلفیقی کودهای دامی بیولوژیک و شیمیایی برجذب فسفرو نیتروژن درکلزا درشرایط آب وخاک شور
محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 766
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NABATAT11_0292
تاریخ نمایه سازی: 11 خرداد 1392
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثرات سیستم کود دهی تلفیقی شیمیایی دامی و بیولوژیکبرعملکرد و جذب عناصرغذایی کلزا ازمایشی دررقم طرح بلوکهای کامل تصادفی درمنطقه قم و دریک زمرعه با خاک و آب شور انجام پذیرفت تیمارهای کودی شامل شاهد و + %75 P کودبیولوژیک بارور %75 P(3 +کودبیولوژیک نیتروکسین 4) %75 P +کوددامی و 5)%75 P +کود دامی +کود بیولوژیک بارور 2 و %75 P +کود دامی +کود بیولوژیک نیتروکسین 7) %p100 +کود یبولوژیک بارور 8) 125%p +کود بیولوژیک نیتروکسین نتایج نشان دادند که بیشترین عملکرد ازتیمارهای دارای کود دامی به حاصل گردید دراین تیمارها کوددامی با کاهش اثرات سمی بودن یونهای سدیم و کلرباعث افزایش جذب نیتروژن و فسفر و درنتیجه عملکرد دانه شد به دلیل تاثیر منفی شوری روی فعالیت باکتریها تاثیر تیمارهای کودبیولوژیک روی عملکرد دانه ناچیز بود و تلفیق آن با کود دامی نتوانست این اثرات را افزایش دهد.
نویسندگان
جعفر تکافویان
دانشجوی کارشناسی ارشد
حسین صباحی
استادیاران دانشگاه شهید بهشتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :