چالش های اجرایی ماموریت های دریابانی ماهشهر با تاکید بر ژئوپلیتیک منطقه خلیج فارس
سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 162
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_PMSQ-18-3_007
تاریخ نمایه سازی: 24 اردیبهشت 1403
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: دریابانی فراجا و بالاخص دریابانی شهرستان ماهشهر در حال حاضر در خصوص انجام ماموریت خود در منطقه خلیج فارس با چالش های ژئوپلیتیکی متعددی در حوزه اجرا مواجه هستند که این پژوهش درصدد است تا آن ها را شناسایی کند.روش: تحقیق حاضر ازنظر هدف، کاربردی و ازنظر روش و ماهیت به صورت آمیخته (کیفی - کمی) است. جامعه آماری در این پژوهش هم در بخش کیفی و هم در بخش کمی تعداد ۳۰ نفر از فرماندهان و خبرگان دریابانان و معاونت های شهرستان ماهشهر بودند که اطلاعات آنها در مرحله کیفی با استفاده از مصاحبه نیمه ساختاریافته و در مرحله کمی با پرسشنامه گردآوری شد. داده های حاصل از بخش کیفی با تحلیل محتوای تلخیصی و در مرحله کمی با آزمون های ضریب آلفای کرونباخ، کولموگروف– اسمیرنف، تی تک نمونهای و پیرسون تحلیل شد.یافته ها: در مجموع هفت چالش ژئوپلیتیکی در اجرای ماموریت های دریابانی ماهشهر شناسایی شد که در این بین عوامل درون و برون سازمانی با وزن ۱۱۵/۰ بیشترین تاثیر را در اجرایی ماموریت های دریابانی ماهشهر در حوزه ژئوپلیتیک داشته اند.نتیجه گیری: مهم ترین چالش های اجرایی ماموریت های دریابانی، از نوع درون سازمانی از قبیل مستهلک و قدیمیبودن شناورها، کمبود نیروی آموزش دیده، تامین و تخصیص نامناسب بودجه، موازیکاری سازمان های دولتی بوده است. نتایج نشان می دهد عوامل کلان مدیریتی در چالش های اجرایی ماموریت های دریابانی ماهشهر در حوزه ژئوپلیتیک بسیار تاثیرگذار است؛ بنابراین مسئولین مربوطه برای تسهیل در اجرای ماموریتها باید بر روی این مقوله ها تمرکز بیشتری داشته باشند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
یحیی میرشکاران
استادیار گروه جغرافیا دانشگاه جامع علوم انتظامی امین. تهران، ایران
مهدی نطاق پور
استادیار گروه امنیت دانشگاه جامع امام حسین (ع). تهران. ایران.
آیت عسکری
کارشناسی ارشد رشته فرماندهی و مدیریت انتظامی دانشگاه علوم انتظامی امین. تهران. ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :