سال انتشار: 1389
کد COI مقاله: INSDEV17_043
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 569
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهکارهای توسعه صنعت بیمه در بخش مسکن و ساختمان با تاکید بر مسکن مهر
چکیده مقاله:
بخش مسکن به علت جایگاه پر اهمیت خود از منظر ارتباطات پسین گسترده با سایر بخش های اقتصادی و دارا بودن پتانسیل های قابل توجه تولید واحدهای مسکونی و ایجاد اشتغال، بازار جذابی را برای حضور صنعت بیمه و بهره برداری از ظرفیت موجود و پیش روی آن معرفی می نماید. بعلاوه در شرایط رکودی فعلی سایر فعالیتهای اقتصادی، برنامه مسکن مهر بعنوان محوری ترین برنامه تولید کشور، ضمن اینکه از رکود تولید در بخش مسکن ممانعت کرده است، چشم انداز روشن افزایش آتی تولید مسکن در کشور را نمایان می سازد... لذا با این دیدگاه به بررسی وضعیت متغیرهای بخش مسکن دهه اخیر و معرفی ظرفیتهای بالفعل و بالقوه بخش مسکن، جهت بهره برداری هر چه بیشتر صنعت بیمه از این بازار پرداخته و توجه مسئولین بیمه مرکزی را به استفاده از ظرفیت ایجاد شده در قالب مسکن مهر، ازطریق انعقاد تفاهم نامه هایی اجرایی با وزارت مسکن و شهرسازی جلب نموده ایم. در خاتمه نیز با توجه به آسیب شناسی و تحلیل این بازار، خدمات بیمه ای نوینی که قابلیت ارائه به متقاضیان بخش مسکن کشور را دارند، معرفی و طراحی آنها را از سوی سیاستگذاران صنعت بیمه توصیه نموده ایم.
کلیدواژه ها:
بخش مسکن و ساختمان، مسکن مهر، بیمه و توسعه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/188036/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گودرزی، آتوسا و اصلانی، پروانه،1389،راهکارهای توسعه صنعت بیمه در بخش مسکن و ساختمان با تاکید بر مسکن مهر،هفدهمین همایش ملی و سومین سمینار بین المللی بیمه و توسعه،تهران،،،https://civilica.com/doc/188036
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، گودرزی، آتوسا؛ پروانه اصلانی)
برای بار دوم به بعد: (1389، گودرزی؛ اصلانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه یک روش اجرایی پیاده سازی فرآیند مدیریت ریسک و بکارگیری آن در مدیریت پروژه های عمرانی - مطالعه موردی: مجتمع مسکونی 1000 واحدی
- بررسی تاثیر نوسانات قیمتی انرژی نفت بر قیمت مسکن در ایران
- تعیین اهداف تبلیغاتی مناسب بیمه نامه های عیوب اساسی و پىهان ساختمان در خصوص بنگاه های ساختمانی
- تاثیر مدیریت ریسک بر عملکرد شرکتهای بیمه
- بررسی قوانین و سیاستهای زمین شهری پس از انقلاب اسلامی ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- موسیقی در ایران
- تاریخ نظامی ایران بعد از اسلام
- الگوی قدرت دوگانه سلطان فقیه در عصر محمد شاه قاجار
- الگوی قدرت و حاکمیت دینی از دیدگاه فارابی، ابن سینا، خواجه نصیر طوس
- تحلیل تاریخی آذربایجان پس از اسلام
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.