ارزیابی عملکرد بر اساس معیارهای کارت ارزیابی متوازن و استراتژی مبتنی برگونه شناسی مایلز و اسنو
محل انتشار: دهمین همایش ملی حسابداری ایران
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,484
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IAAC10_043
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1391
چکیده مقاله:
بر اساس رویکردهای نوین ارزیابی عملکرد، بررسی کارایی فعالیت ها و فرآیندهای سازمانی، توأمبا کنترل اثربخشی سازمان در رسیدن به اهداف درازمدت و راهبردهای آن صورت می پذیرد. برای اینمنظور، در ادبیات نوین حسابداری مدیریت شرکت ها بیشتر بر اطلاعات یا روش های خاصی تاکیدمی نمایند که مربوط به استراتژی آن ها باشد. اما از آنجا که هر استراتژی در نوع خود، منحصر به فرداست، برای اجرای استراتژی ها از معیارهای عملکرد متفاوت، با درجه اهمیت های مختلف، استفادهمی گردد. در این راستا، پژوهش حاضر به بررسی رابطه بین گونه های استراتژیک مایلز و اسنو و کاربردمعیارهای کارت ارزیابی متوازن پرداخته است. این پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی بوده و اطلاعاتلازم برای آزمون فرضیه های پژوهش با استفاده از ابزار پرسشنامه برای نمونه انتخابی شامل 62 شرکتتولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران جمع آوری شده است. نتایج پژوهش نشاندهندهوجود رابطه مثبت معنادار بین استراتژی تحلیل گر و ب هکارگیری معیارهای کارت ارزیابی متوازن درمجموع و به تفکیک سازه ها بوده، اما عدم رابطه معنادار بین استراتژی آینده نگر و ب هکارگیری معیارهایکارت ارزیابی متوازن میباشد. علاوه بر این، نشان دهنده اثر منفی استراتژی تدافعی بر ب هکارگیریمجموع معیارهای کارت ارزیابی متوازن و معیارهای جنبه فرآیندهای داخلی می باشد.
کلیدواژه ها:
کارت ارزیابی متوازن ، گونه شناسی مایلز و اسنو ، استراتژی آینده نگر ، استراتژی تدافعی ، استراتژی تحلیل گر ، استراتژی حاکم
نویسندگان
عبدالله خانی
استادیار گروه حسابداری دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان
مرتضی احمدی
کارشناس ارشد حسابداری، دانشگاه اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :