سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 133_1934497885
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,706
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه اثر اندرکنش سازه – خاک – سازه بر پاسخ غیرخطی سازه های بلند
چکیده مقاله:
امروزه روشهای عددی بکار رفته در حل مسائل مهندسی تنوع بسیاری پیدا کرده اند. از جمله آخرین روشهایی که به عنوان روشی بدون شبکه پیشنهاد شده است، «روش نقاطمحدود» می باشد. از آنجا که روشهای عددی، روشهای تقریبی در حل مسائل مهندسی هستند، مسأله برآورد خطا از اهمیت خاصی برخوردار است. همچنین با توجه به جدید بودن روش نقاط محدود و به طور کلی روشهای بدون شبکه نسبت به روش اجزاء محدود هنوز تحقیق جامعی در مورد برآورد خطا در این روش انجام نگرفته است. در این مقاله راهکاری برای تخمین خطا در حل معادلات به کمک روش نقاط محدود با استفاده از توسعه روشهای مبتنی بر بازیافت و یا ابداع روش جدیدی بر پایه تغییرات باقیمانده، ارائه می گردد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 133_1934497885 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/182/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ناطقی الهی، فریبرز و رضایی تبریزی، علی،1383،مطالعه اثر اندرکنش سازه – خاک – سازه بر پاسخ غیرخطی سازه های بلند،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/182
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، ناطقی الهی، فریبرز؛ علی رضایی تبریزی)
برای بار دوم به بعد: (1383، ناطقی الهی؛ رضایی تبریزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- علی رضائی تبریزی، دکتر فریبرز ناطقی الهی، «مطالعه اثر اندرکنش ...
- _ John. Wolf *Dynamic Soil Structure interaction? p369-370, prentce- hall- ...
- Federal Emergency management Agency، NEHRP Guide Lines for the Seismic ...
- ANSYS 5.4-User Manual 5- FLUSH - EERC 75-30 ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بررسی تاریخچه نقش اندرکنش خاک – سازه بر روی سازه ها(1394)
- بررسی تاریخچه نقش اندرکنش خاک و سازه بر روی سازه ها(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تا ثیر استفاده از روش مدیریت روسازی P.M.S در انتخاب اقتصادی ترین استراتژی ،تعیین زمان بهینه ترمیم و نگهداری و کمترین هزینه روکش آسفالت، (مطالعه موردی محور اهواز – اندیمشک )
- ساخت ابزار جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی جهت جوشکاری فولاد API 5L X-42 و بررسی خواص مکانیکی و ریزساختاری
- تعیین تجربی و عددی چقرمگی شکست نرم ورقهای نازک فولادی با استفاده از نمونه C(T)
- بهسازی عملکرد لرزه ای میراگر فلزی تسلیم شونده و ویسکو الاستیک در سازه های بتن مسلح
- ارزیابی شاخص خسارت درسازه های بتن آرمه با الگوریتم کنترل فعال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.