سال انتشار: 1380
محل انتشار: سومین همایش ملی انرژی
کد COI مقاله: NEC03_075
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,312
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت منابع اطلاعاتی الکترونیکی انرژی (تنگناها ، راه کارها )
چکیده مقاله:
طی سالهای اخیر تحولات گستردهای در حوزه فنآوری به وجود آمده است منابع اطلاعاتی الکترونیکی انرژی به شیوههای متنوعی منتشر شدهاند. این منابع شامل فهرست کتابخانهها، پایگاههای اطلاعاتی چکیدهها و نمایهها بر روی CD-Rom، منابع اطلاعاتی الکترونیکی کتابشناختی Online، منابع اطلاعاتی الکترونیکی Full Text به شکل Online بر روی اینترنت میشود. در مقوله انرژی منابع اطلاعاتی مجلات، مقالات، استانداردها، پایاننامهها، پروژهها، گزارشات علمی و فنی، اطلاعات مربوط به قیمت و مشخصات تولیدات و تجهیزات به شکل الکترونیکی و بسیار گسترده منتشر شدهاند.
مدیریت منابع اطلاعاتی الکترونیکی انرژی مقوله پیچیدهای است. بدین جهت مدیر منابع اطلاعاتی میبایست ضمن شناسایی دقیق نیازهای اطلاعاتی پژوهشگران و مدیریتها در این حوزه نسبت به هزینه تهیه یا دسترسی به این منابع تصمیماتی معقول اتخاذ نماید و از خدمات اینترنت، خدمات پیوسته Online، دیسکهای فشرده CD-Rom، منابع کاغذی بنا به نیاز استفاده نماید برای این منظور میبایست مجموعهای منسجم به وجود آورد که دسترسی مؤثر و سریع به اطلاعات با هزینه معقول و منطبق با نیازهای پژوهشگران فراهم آید.
کلیدواژه ها:
مديريت اطلاعات، اينترنت، اطلاعات انرژي، پايگاههاي اطلاعاتي الكترونيكي، منابع اطلاعاتي الكترونيكي، پايگاههاي اطلاعاتي انرژي، اطلاعرساني انرژي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/17932/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاهسون، محمود،1380،مدیریت منابع اطلاعاتی الکترونیکی انرژی (تنگناها ، راه کارها )،سومین همایش ملی انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/17932
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، شاهسون، محمود؛ )
برای بار دوم به بعد: (1380، شاهسون؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- روش نوین در تهیه ترازنامه انرژی در ایران(1382)
- چیستی و چگونگی مراکز اطلاع رسانی در راستای بهینه سازی مصرف انرژی با تاکید بر مقوله ICT(1386)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مصادیق معماری پایدار در معماری سنتی ایران (نمونه موردی: شوادانهای شهر دزفول و شوشتر)
- رابطه انگیزش درونی و بیرونی و خودکارآمدی با تاب آوری دانش آموزان پسر پایه سوم مدارس متوسطه دوره دوم
- بررسی نقش کتابخانه های عمومی بر افزایش سواد اطلاعاتی و تعامل اجتماعی شهروندان
- بررسی ویژگی ها و نقاط ضعف کتابخانه های عمومی در توسعه فرهنگ اجتماعی شهروندان
- بررسی اجمالی قراردادهای دو عاملی EPC در پروژه های عمرانی کشور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.