اقدام پژوهی : چگونه توانستم با گیمیفیکیشن و بازی های آموزشی بر یادگیری (دروس فارسی و ریاضی ) و تلفیق با درس کاروفناوری دانش آموزان پایه ششم موثر باشم ؟

سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 345

فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CFTP09_2278

تاریخ نمایه سازی: 24 شهریور 1402

چکیده مقاله:

تاثیر ”گیمیفیکیشن ” و بازی بریادگیری دروس ریاضی و فارسی و تلفیق با درس کاروفناوری دانش آموزان پایه ششم .اگر بخواهیم تعریف ساده از ”گیمیفیکیشن ” ارائه دهیم باید بگوییم ”گیمیفیکیشن ” یعنی کارهایی که جنبه بازی ندارند، را با بازی انجام دهیم . در واقع ”گیمیفیکیشن ” ، استفاده از تفکرات و فعالیت های بازیگونه در زمینه هایی است که ماهیت بازی ندارند.به طور کلی ، ”گیمیفیکیشن ” هنر به کارگیری عناصر اصول طراحی موجود در بازی های مختلف است . با استفاده از این عناصر مربیان می تواند تعامل کاربران را افزایش دهند. مهمتر از همه زمینه ها استفاده از ”گیمیفیکیشن ” در محیط های یادگیری است ، تا علاقه ی دانش آموزان به مطالعه را افزایش دهد و به درک بهتر مطالب آموزشی کمک کند.در این پژوهش قصد دارم اثر مثبت بازی های آموزشی و ”گیمیفیکیشن ” را در پرورش روح همکاری و همیاری در میان دانش آموزان، بروز فضائل اخلاقی سازنده در آن ها، احساس استقلال و سربلندی ، یادگیری بهتر مطالب درسی و انجام تکالیف آموزشی ، رشد جسمانی و عاطفی و ذهنی دانش آموزان، رشد خلاقیت دانش آموزان، برقراری رابطه بهتر با دیگران، ثبات شخصیت ، مسئولیت های دانش آموزان در اجتماع و آینده را با استفاده از ابزارهایی چون مصاحبه ، مشاهده، پرسشنامه ، ساخت و طراحی بازی های آموزشی و گیمیفیکیشن ها در محیط های مختلف چون پاورپوینت ، اسکرچ جونیور، استوری لاین ، سایت های آنلاین بازی ساز و ... بررسی نموده و به نتایج مثبت تاثیر این روش در آموزش و یادگیری برسم و اطلاعاتی هر چند ناچیز در اختیار دست اندرکاران تعلیم و تربیت قرار دهم ؛ تا راهگشای برنامه ریزی آینده برای عزیزان باشد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

مریم عجم گرد

کارشناسی،زبان و ادبیات فارسی،دانشگاه آزاد،واحد دزفول،خوزستان،ایران.اداره آموزش و پرورش ناحیه دو شهرستان اهواز، دبستان دخترانه رهنما.