بررسی اثر دمای انبار و مدت نگهداری میوه زیتون بر خصوصیات کیفی روغن در ارقام زرد و روغنی
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,176
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BAGHBANI07_747
تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391
چکیده مقاله:
این تحقیق با هدف بررسی میزان تاثیر عوامل فساد بر کیفیت روغن انجام گرفته است. ارقام زرد و روغنی در هفته اول آذر ماه 1382 از منطقه طارم زنجان تهیه شد و تیمارها بصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار که دارای سه فاکتور اصلی: فاکتور A شامل رقم (زرد a1 و روغنی a2) فاکتور B مدت نگهداری میوه ( 0 روز b1؛ 15 روز b2؛ 30 روز b3؛ 45 روز b4) و فاکتور C دمای نگهداری (هوای آزاد c1 و 4 درجه سانتیگراد c2؛ 14 درجه سانتی گراد c3؛ 24 درجه سانتیگراد c4) اعمال گردید.نتایج نشان داد در هر دو رقم مقدار اسیدیته مربوط به تیمار بدون نگهداری میوه در حد روغن زیتون اکسترا ویرجین بود. در رقم زرد در همه تیمارهای زمانی با دمای 4 درجه سانتی گراد روغن حاصله در حد روغن زیتون ویرجین بود. اما در رقم روغنی با افزایش مدت به 30 روز و بیش از آن اسیدیته روغن از 3 فراتر می رود. بیشترین اسیدیته روغن مربوط به رقم روغنی با زمان نگهداری 45 روزه در هوای آزاد به میزان 75/74% می باشد. در هیچکدام از تیمارها اسیدیته ر قم زرد به بالاتر از 22 % نرسید. روند تغییرات عدد صابونی با تغییرات اسیدیته دارای هماهنگی زیادی است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی اصغر زینانلو
بخش تحقیقات باغبانی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :