بررسی ترکیبات فنلی و استفاده از آنها به عنوان نشانگر شیمیایی در مقایسه تنوع ارقام محلی سیب ایران
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 766
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BAGHBANI07_529
تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391
چکیده مقاله:
ترکیبات فنلی به خاطر خصوصیات آنتی اکسیدانی شان مورد توجه زیادی هستند. ما بین فاکتورهای ژنتیکی و محیطی برای بیوسنتز ترکیبات فنلی برهم کنش وجود دارد. ترکیبات فنلی شاید برای طبقه بندی ژنوتیپ ها به عنوان مارکر مفید باشند. در این مطالعه ترکیبات فنلی اصلی برگ شامل کلروژنیک اسید، کاتچین، فلوریدزین، برخی از ارقام بومی انداز هگیری شد. سیب گلدن دلیشز به عنوان شاخص مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که ژنوتیپ شاهرود 12 دارای بیشترین میزان فلوریدزین و اسید کلروژنیک، و ژنوتیپ شاهرود 3 بیشترین میزان کاتچین را دارا بودند. ضمن اینکه با استفاده از ترک یبات فنلی نمودار تجزیه خوش های بر اساس روش Complete ترسیم شد و ژنوتی پها در شش گروه قرار گرفتند. تجزیه به مولفه های اصلی نیز تجزیه خوشه ای را در جهت گروه بندی نمونه ها تأیید نمود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سید ابوالفضل حسنی
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد
داوود بخشی
عضو هیئت علمی گروه باغبانی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان
منصوره کشاورزی
عضو هیئت علمی موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج
سیما دامیار
عضو هیئت علمی موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :