کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در بررسی ارتباط بین همدلی، پاسخگویی و مسئولیت پذیری پرستاران با احساس آرامش بیماران بستری دربخش های اورژانس

سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 137

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JCCNUR-12-3_005

تاریخ نمایه سازی: 4 شهریور 1402

چکیده مقاله:

زمینه و هدف: برای همه ما پیش آمده که در موقعیت های سخت زندگی قرار گرفته ایم. گاهی این موقعیت سخت بیماری است و فرد برای بار اول با شنیدن داشتن بیماری، از نظر روحی تحلیل می رود و نمی تواند خود را در این موقعیت ببینید. هدف از این پژوهش کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در بررسی تاثیر همدلی، پاسخگویی و مسئولیت پذیری (کیفیت خدمات) پرستاران بر احساس آرامش بیماران بستری در بخش های اورژانس است. روش ها: این پژوهش به روش توصیفی - همبستگی با ماهیت کاربردی در بهمن ماه سال ۱۳۹۸ انجام شده است. جامعه آماری شامل بیماران بخش های اورژانس بیمارستان نمازی شیراز می باشد. حجم نمونه نیز با استفاده از فرمول کوکران به تعداد ۱۹۵ نفر محاسبه شده است. نمونه ها با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی در دسترس انتخاب شدند و ابزار اندازه گیری در این پژوهش پرسشنامه استاندارد می باشد که روایی و پایایی آن تایید شده است؛ هم­چنین برای تجزیه و تحلیل داده ها از شبکه های عصبی مصنوعی استفاده شده است. یافته ها: میانگین نمرات ارزیابی بیماران از متغیر همدلی پرستاران برابر با ۴۲/۴ از ۵، مسئولیت پذیری ۴۸/۴، پاسخگویی۴۴/۴ و احساس آرامش بیماران برابر با ۵۲/۴ می باشد. اندازه اهمیت نرمال شده متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته طبق خروجی شبکه عصبی مصنوعی به ترتیب همدلی ۱۰۰ پاسخگویی ۶/۶۸ و مسئولیت پذیری ۵/۵۹ محاسبه شده است. نتیجه گیری: در محیط بیمارستان رفتارهای مختلف پرستاران بر روحیات بیماران خسته و ناامید بسیار تاثیرگذار است و پرستاران محترم با ایجاد حس همدلی با بیماران و پاسخگویی مناسب و به موقع و مسئولیت پذیری خوب (کیفیت خدمات)، می توانند این حس آرامش را در بیماران ایجاد کنند.

نویسندگان

علیرضا موسوی

Professor, Islamic azad university - - Department of management

جمال الدین الوانی

Department of Medicine, Kazeroon Branch

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Pillay TD., Skordis-Worrall J. South African health financing reform ۲۰۱۰–۲۰۱۶ ...
  • Robledo M. Measuring and managing service quality: integrating customer expectation. ...
  • Reeves A., McKee M., Basu S. & Stuckler D. (۲۰۱۷). ...
  • Jamali D. A study of customer satisfaction in the context ...
  • Mirghafoori H., Mohsen Taheri Demneh M., ZareAhmadAbadi H. Evaluation Methods ...
  • Nuscheler R., Roeder K. Financing and funding healthcare: Optimal policy ...
  • Najafi H., Khorasani A., Mohammad R., Collars M. Evaluating the ...
  • نمایش کامل مراجع