بررسی اجزای تشکیل دهنده احساس گیاه مینای پرگپه Tanacetum polycefalum Schultz- Bip.polycefalum جمعآوری شده از منطقه بهشهر
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,052
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCSDSBCS02_013
تاریخ نمایه سازی: 7 آذر 1391
چکیده مقاله:
گیاه مینای پرکپه ( Tanacetum polycefalum Schultz- Bip ) یکی از گونههای جنس مینا و متعلق به خانواده کاسنی و گیاهی معطر و چند ساله است. این گونه دارای خاصیت ضدعفونی کننده، بیحس کننده نسبت به درک، بیهوش کننده، سه بکوشیم صورت و پوست، گند سودایی، خلط آورزمانه سرطان، زد به هال پیچید، پایین آورنده فشارخون و آرام کننده سوزش است. هدف: مطالعه بررسی اجزای تشکیل دهنده ساز گیاه ( Tanacetum polycefalum Schultz- Bip ) روش تحقیق: در بررسی اسانس گیری از اندامهای هوایی در مرحله گلدهی گیاه به روش تقطیر بابا به صورت گرفت و شناسایی ترکیبات موجود در اسناد به وسیله دستگاههای کروماتوگراف گازی GC و کروماتوگراف گازی متصل به طیف سنج جرمی GC/MS انجام شد. نتایج: نتایج حاصل از این تحقیق منجر به شناسایی 40 که ترکیب، مشتمل بر 3/91 در صد کل قصاص در گیاه شد. که مهمترین ترکیبات آن عبارتند از: 1,8-Cineole ( 9/27 در صد)، Camphor ( 67/20 در صد )، Borneol ( 08/7 در صد)، Chrysanthenone ( 22/5در صد)، Terpinene-4-ol ( 50/3 در صد)، Camphene ( 37/3 در صد) ، cis-sabinene hydrate ( 034/2 در صد) نتیجهگیری: با توجه به تحقیق صورت گرفته و بررسی تحقیقات دیگر محققین ، تفاوت در نوع و میزان ترکیب ها در گیاه مینای پرکپه با سایر گونهها وجود دارد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه رضا زاده
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور
محمد مهدوی
استادیار منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور
لیلا روزبه نصیرایی
دانشجوی دکتری میکروبیولوزی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ن
محمد اکبرزاده
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :