بررسی و مقایسه ی نگرش والدین دانش آموزان مدارس ابتدایی نسبت به برنامه های جدید درس تربیت بدنی بر اساس جنسیت و سن آنان

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,938

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SPORTIAU01_341

تاریخ نمایه سازی: 29 مهر 1391

چکیده مقاله:

مقدمه: پژوهش حاضر از نوع توصیفی پیمایشی بوده و به بررسی و مقایسه ی نگرش والدین دانش آموزان -مدارس ابتدایی نسبت به برنامه های جدید درس تربیت بدنی بر اساس جنس و سن آنان می پردازد . روش شناسی جامعه آماری شامل والدین دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر بابل در سال تحصیلی 91-90 بوده که تعداد آنها 18751 هزار نفر میباشد. به منظور انتخاب نمونه های آماری از روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای استفاده شده و حجم نمونه طبق جدول مورگان به تعداد 735 نفر میباشد. جهت جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده که روایی و پایایی آن پس از جمع آوری نظرات و دیدگاه های اساتید مختلف کشور و انجام یک مطالعه مقدماتی مورد تأیید قرار گرفتα=0/87یافته ها: نتایج به دست آمده با استفاده از آمارهای توصیفی و استنباطی موجود در نرم افزار SPSS19 نشان میدهد که نگرش اکثر والدین نسبت به برنامه های جدید درس تربیت بدنی مثبت میباشد96/2 درصد( و بین نگرش والدین بر اساس متغیرهای جنس و سن آنان تفاوت معنی داری وجود دارد. نگرش مردان مثبتتر از زنان بوده است و به جز در یک مورد نگرش والدین با سن کمتر مثبتتر بوده است. نتایج حاصل از تحقیق مبنی بر نگرش مثبت والدین نسبت به برنامه های جدید درس تربیت بدنی، عقیده و نظر برخی کارشناسان مبنی بر نگرش منفی اولیاء و عدم توجه آنان نسبت به این درس را رد نموده و خلاف آن را اثبات می نماید و لذا علت برگزاری ضعیف و نامناسب درس تربیت بدنی در مدارس را باید به وسیله انجام تحقیقات دیگری بررسی نمود.

نویسندگان

محمدباقر فرقانی اوزرودی

کارشناس ارشد تربیت بدنی

سیدمحمود علیزاده

کارشناس ارشد تربیت بدنی، کارشناس مسئول تربیت بدنی آموزش و پرورش بابل

حمیدرضا فتاحی طبری

دانشجوی کارشناس ارشد تربیت بدنی، آموزگار تربیت بدنی، آموزش و پرورش شار

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • شریفی، حسن(373 1).چگونگی شکل‌گیری نگرش‌های دانش‌آموزان در دوره ابتدایی. مجموعه ...
  • مظفری، امیراحمد(379 1). نگرش‌سنجی در تربیت بدنی و ورزش. چهارمین ...
  • -Kocak, S _ Hurmeric , I(2006) .Attitudes toward physical education ...
  • S ilverman, Stephen. S ubramaniam, prithwi. Raj .Student(1999).attitude toward physical ...
  • نمایش کامل مراجع