سال انتشار: 1391
محل انتشار: نخستین همایش ملی شخصیت و زندگی نوین
کد COI مقاله: NCPML01_125
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,588
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل عاملی فرم بلند فهرست عاطفه مثبت و منفی (PANAS‐X)
چکیده مقاله:
هدف این مطالعه تحلیل عاملی و پایایی فرم بلند فهرست عاطفه مثبت و منفی PANAS-X) واتسون و کلارک، 1994 ) بود. آزمونی که برای ارزیابی دو نوع عاطفه مثبت و منفی و 11 هیجان مربوطه طراحی شده است. با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای از جامعه آماری مورد مطالعه،کلیه دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه، نمونه ای به حجم 406 نفر( 152 پسر و 254 دختر) با میانگین 21/25 و انحراف استاندارد 1/89 انتخاب شدند. نتایج نشان داد که این آزمون توانایی ارزیابی 10 هیجان مثبت و منفی را دارد و هیجا نهای شادکامی-آرامش در یک عامل قرار می گیرند. تحلیل عاملی با این 10 مقیاس بیانگر تأیید دو عامل عاطفه مثبت و عاطفه منفی بود. تفاوت جنسی در میان دو نوع عاطفه و هیجا نهای مربوطه وجود نداشت. همچنین بین عاطفه مثبت و منفی نیز همبستگی منفی معنادار (P<0/01 ؛r=0/448 )به دست آمد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCPML01_125 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/164970/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، فرهاد و کرمی، جهانگیر و خانجانی، زینب و هاشمی، تورج،1391،تحلیل عاملی فرم بلند فهرست عاطفه مثبت و منفی (PANAS‐X)،نخستین همایش ملی شخصیت و زندگی نوین،سنندج،https://civilica.com/doc/164970
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، محمدی، فرهاد؛ جهانگیر کرمی و زینب خانجانی و تورج هاشمی)
برای بار دوم به بعد: (1391، محمدی؛ کرمی و خانجانی و هاشمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مدل ها و روشهای تخصیص منابع در محاسبات ابری
- رویکردی تحلیل برفرایند طراحی کامران دیبا مطالعات موردی شهرک مسکونی شوشتر نو
- مطالعه ای کیفی درباره شناسایی ابعاد موجود در ادراک مشتریان از کیفیت خدمات یک بانک ایرانی
- بررسی تأثیر پارامترهای ارتعاشی و سرعت خودرو در پاسخ به ورودی ناهمواری جاده
- شبیه سازی بارش- رواناب با استفاده از مدل IHACRES
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه اضطراب، افسردگی و استرس در زنان با و بدون کیست تخمدان (PCOS)
- مقایسه افسردگی، اضطراب و استرس در زنان متاهل و مجرد دارای کیست تخمدانی (PCOS)
- اثربخشی مداخله یکپارچگی حسی، ادراکی و حرکتی بر عملکرد شناختی کودکان با سندروم داون
- بررسی وضعیت اختلالات روانی ( استرس، اضطراب، افسردگی) ومیزان تاب آوری ناشی از شیوع اپیدمی کرونا در خانوارهای دارای معلول ذهنی
- اثربخشی درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر سلامت روان مادران کودکانADHD
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.