سال انتشار: 1391
محل انتشار: نخستین همایش ملی شخصیت و زندگی نوین
کد COI مقاله: NCPML01_122
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,462
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیرابعاد ترکیبی ویژگیهای شخصیت بر رضایت زناشویی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران
چکیده مقاله:
اکثر افراد متاهل در صدد رسیدن به رضایت زناشویی اند و یا انتظار دارند به چنین رضایتی برسند . هدف از انجام این پژوهش بررسی رابطه بین ویژگیهای شخصیت در چهار طیف ترکیبی و رضایت زناشویی در میان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده است . روش تحقیق به روش علی -مقایسه ای بوده است . جامعه آماری پژوهش را دانشجویان متأهل دانشکده علوم پزشکی تهران تشکیل داده اند . حجم نمونه تحقیق 102 نفر بوده است . روش نمونه گیری به روش خوشه ای انجام شد . برای سنجش رضایت زناشویی ( از پرسشنامه انریچ ( 115 ) سؤالی و برای سنجش ویِژگیهای شخصیت از پرسشنامه شخصیتی آیزنک ( 57 سوالی استفاده شد . با توجه به تقسیم بندی شخصیتی آیزنک ، آزمودنیها به لحاظ شخصیتی به چهار طیف ( برونگرا / با ثبات – برونگرا / روان رنجور – درونگرا / باثبات – درونگرا / روان رنجور )تقسیم بندی ، شدند . داده های آماری با استفاده از نرم افزار spss همبستگی اسپیرمن و آزمونهای تحلیل واریانس یکطرفه مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت . نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که بیشترین رضایت زناشویی به ترتیب در افراد زیر بوده است . اول برونگرایان / باثبات . دوم درونگرایان / با ثبات . سوم درونگرایان / روان رنجور و کمترین رضایت زناشویی در بین برونگرایان روان رنجور دیده شد .
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/164967/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صداقت، معصومه و کیامنش، علیرضا،1391،بررسی تاثیرابعاد ترکیبی ویژگیهای شخصیت بر رضایت زناشویی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران،نخستین همایش ملی شخصیت و زندگی نوین،سنندج،،،https://civilica.com/doc/164967
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، صداقت، معصومه؛ علیرضا کیامنش)
برای بار دوم به بعد: (1391، صداقت؛ کیامنش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رهبری مخرب مدیران در سازمان ها
- بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیتی با عملکرد شغلی کارکنان بانک های دولتی شهرستان سلماس
- هویت فردی و اجتماعی و عوامل موثر در بهسازی خود
- بررسی رابطه شخصیت با سبک رهبری زهرآگین
- ماهیت شخصیت و رفتار جنایی در پرتو نظریه های روان شناسی شخصیت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی وضعیت روانشناختی زوجین دارای فرزند اختلال درخودماندگی (ASD)
- مقاله مروری: اختلال استرس پس از سانحه چیست؟
- کودکان کم توان ذهنی و مادران کودکان عادی در ارومیه
- مقایسه ی امید و معنای زندگی در مادران کودکان مبتلا به طیف اتیسم با مادران کودکان کم توان ذهنی و مادران کودکان عادی در ارومیه
- رابطة تابآوری و تعارض کار خانواده و خانواده کار با رضایت شغلی کارکنان خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.