شبیه سازی فرآیند خشک شدن سرامیک ها به کمک اجزاء محدود و پردازش تصویر
محل انتشار: نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,447
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MEDC01_069
تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391
چکیده مقاله:
فرآیند خشک کردن مواد نوعا با پدیده انقباض همراه است و علت بنیادی بیشتر عیوب (ترک های) خشک کردن محصولات سرامیکی به علت انقباضی است که در اثر تبخیر و حذف رطوبت از قطعه در طی خشک شدن آن رخ می دهد. پدیده انقباض در حین خشک شدن مواد سرامیکی می تواند صدماتی چون اعوجاج، ترک و یا تغییر ابعاد را در قطعه خشک شده ایجاد نماید. از آنجا که پارامترهای زیادی بر خشک شدن سرامیک ها تاثیرگذارند، و بررسی همه آنها به صورت تجربی بسیار وقت گیر و هزینه بر است مدل سازی فرآیند خشک شدن می تواند راه مناسبی برای مطالعه و کنترل عیوب مزبور باشد. همچنین از آن به عنوان ابزاری برای مهندسی معکوس در طراحی قالب می توان استفاده نمود. مقاله حاضر به مطالعه پدیده خشک شدن سرامیکها و تاثیر آنها بر توزیع تنش پرداخته و برخی مدل های خشک شدن را بررسی نموده و نهایتا یک مدل جهت شبیه سازی قطعه پیشنهاد می نماید. از سویی در این بررسی بررسی فرآیند خشک شدن بصورت تجربی مورد مطالعه قرار گرفت. مقادیر تغییر شکل ها در طی خشک شدن توسط ماشین بینایی و بهره گیری از تکنیک های پردازش تصویر به دست آمد. مدل پیشنهادی با نتایج تجربی مقایسه پردیده و نتایج آن گزارش شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محسن باقریان
دانشجوی دکتری دانشگاه بیرجند، دانشکده فنی و مهندسی
خلیل خلیلی
دانشگاه بیرجند، استادیار دانشکده فنی و مهندسی
سید یوسف احمدی بروغنی
دانشگاه بیرجند، استادیار دانشکده فنی و مهندسی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :