سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی مهندسی صنایع و سیستم
کد COI مقاله: SIEC03_067
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 843
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ویژیگی ها و مقایسه استانداردهای مدیریت پروژه مختص سازمان با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی
چکیده مقاله:
در سال های اخیر استانداردهای متعددی در خصوص مدیریت پروژه توسعه پیدا کرده است. بخشی از استانداردهای مذکور با تاکید بر بهبود عملکرد سازمان ها تشریح گردیده و وجه تمایز استانداردها در زمینه های مختلف و نقاط قوت و ضعف هر کدام مشخص می شود برای این منظور جداول نظر سنجی تهیه و در اختیار خبرگان علم مدیریت قرار داده شده و پس از نهایی کردن نتایج حاصل از نظر سنجی و مصاحبه با خبرگان علم مدیریت پروژه وجه تمایز استانداردها و جداول مربوطه نهایی گردیده و تلاش می شود که استاندارد مناسب با استفاده یکی از روش های تحلیل سلسله مراتبی فازی انتخاب شود تا امکان ارائه تحلیل های صحیح و به موقع را برای بهره گیری مدیریتی و اجرایی فراهم نموده و گامی در جهت بهره مندی صحیح و هوشمندانه از این استانداردها باشد. با توجه به اینکه تاکنون مطالعات جامعی در خصوص مقایسه استانداردها در حوزه ی سازمان صورت نگرفته است در این مطالعه این امر انجام می شود و در مقایسه با استفاده از یکی از روش های تصمیم گیری چند معیاره انجام و در نتیجه استاندارد مناسب انتخاب می شود.
کلیدواژه ها:
استاندارد مديريت پروژه- مقايسه- استاندارد مختص سازمان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/162480/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عزیزمحمدی، فرشته و نجفی، امیر عباس،1391،بررسی ویژیگی ها و مقایسه استانداردهای مدیریت پروژه مختص سازمان با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی،سومین همایش ملی مهندسی صنایع و سیستم،تهران،،،https://civilica.com/doc/162480
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، عزیزمحمدی، فرشته؛ امیر عباس نجفی)
برای بار دوم به بعد: (1391، عزیزمحمدی؛ نجفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- اعتراض ثالث نسبت به حکم ورشکستگی
- ایفای تعهد از طریق واریز وجه به حساب محجورین
- تاثیر کانال های توزیع بر فروش محصولات
- انتخاب یک محل مناسب برای احداث ایستگاه جداسازی گاز طبیعی در میدان نفتی هویزه به کمک GIS و روش TOPSIS
- جانمایی سدهای زیر زمینی با استفاده از GIS و روش تصمیم گیری AHP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.