سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: DESERT01_496
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,342
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر پتانسیل گیاهان خانواده توت به عنوان حشره کش طبیعی
چکیده مقاله:
عملکرد دفاعی حشرات، فرآِند پوست اندازی، ساخت اسکلت خارجی حشرات وابسته به آنزیم تیروزیناز است. د رنتیجه مهارکننده های تیروزینار می توانند موجب کنترل آفت حشرات شوند. حشره کش های شیمیایی مانند ترکیبات کلره باعث آلودگی محیط زیست می شوند. با توجه به بی ضرر بودن مهارکننده های طبیعی تیروزینار برای محیط زیست و کاشت موفق و رشد خودرو گیاهان خانواده توت اثر مهارکنندگی آن ها بر انزیم تیروزینار بررسی شد. در این پژوهش با استفاده از کلید واژه های ، tyrosinase inhibition و tyrosinase inhibitor و antityrosinase insecticide و Moraceae در موتورهای جستجوگر google scholar و بانک مقالات علمی، Scopus و pubmed و science direct و Springer مقالات منتشر شده در سالهای 2012-2000 گردآوری شدند و اثر مهارکنندگی گیاهان و مواد موثره آن ها با کوجیک اسید یکی از مهم ترین مهارکننده ی تایروزینار مقایسه شد. از خانواده توت (Moraceae) و 18 گونه متعلق به 8 جنس مطالعه شده است. 6 ترکیب مهارکننده قوی تیروزیناز نسبت به کوجیک اسید از جنس توت، 1 ترکیب از جنس Chlorophora و 8 ترکیب از جنس Chlorophora جداسازی شده اند. از میان این ترکیبات norartocarpetin از گونه Artocarpus heterophyllus بیشترین اثر مهارکنندگی را (154 برابر کوجیک اسید) بر تیروزیناز داشته است. از توت سفید 2 ترکیب و از توت سیاه نیز 1 ترکیب به ترتیب با قدرت هایی برابر 5 و 34 و 29 برابر استخراج شدند. با توجه به مهارکننده های قوی تیروزیناز جداسازی شده از خانواده توت و گسترش و پرورش گیاهان این خانواده مخصوصا جنس توت در ایران، پتانسیل بالایی جهت استفاده از برگ توت به عنوان حشره کش طبیعی وجود دارد.
کلیدواژه ها:
توت، حشره كش، مهاركننده تيروزينار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/160622/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی، حمیده و عازمی، محمد ابراهیم و نامجویان، فروغ،1391،مروری بر پتانسیل گیاهان خانواده توت به عنوان حشره کش طبیعی،اولین همایش ملی بیابان (علوم، فنون و توسعه پایدار)،تهران،،،https://civilica.com/doc/160622
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، موسوی، حمیده؛ محمد ابراهیم عازمی و فروغ نامجویان)
برای بار دوم به بعد: (1391، موسوی؛ عازمی و نامجویان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: علوم پزشکی
تعداد مقالات: 2,641
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی توان بوم شناختی محدوده های مناسب تفرج و جنگل داری با بکارگیری مدل تجزیه و تحلیل سیستمی
- بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی، خاکی و انسانی بر تراکم درختان با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی چندگانه (مطالعه موردی: جنگل سراوان، سری دو کچا)
- میزان تخریب عملیات ذغال گیری در ارتباط با دیگر عوامل تخریب در جنگل های بسطام الشتر
- کاربرد روش تحلیل سلسله مراتبی فازی در مدیریت مناطق برای توسعه جنگل
- ارزیابی تنوع گونه ای گیاهی در ارتباط با شرایط ادافیک در اکوسیستم های تحت مدیریت و مدیریت نشده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.