سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: DESERT01_253
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,338
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر تنش شوری بر طول ریشه چه، ساقه چه و بنیه بذر گونه Hedysarum criniferum Boiss
چکیده مقاله:
گونه H.criniferum یک لگوم چند ساله و بومی ایران است که در مناطق خشک می روید. مرحله جوانه زنی گیاهان یکی از مراحل مهم در طول دوره رشد آنهاست که اغلب تحت تأثیر تنش های محیطی از جمله شوری قرار می گیرند. در این پژوهش اثرات تنش شوری بر جوانه زنی گونه H. crinirerumدر شش سطح ( 0، 50، 100، 150، 200، 250 میلی مولار) Nacl با 4 تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که از نظر طول ریشه چه، طول ساقه چه وشاخص بنیه بذر در سطوح مختلف شوری اختلاف معنی دار در سطح 5 درصد وجود دارد. همچنین نتایج نشان داد که با افزایش شوری طول ریشه چه، ساقه چه و بنیه بذر کاهش می یابد.
کلیدواژه ها:
تنش محيطي، جوانه زني ، كلريد سديم، Hedysarum criniferum
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/160380/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کشاورز، عالیه و دیانتی تیلکی، قاسمعلی و امیری، بهرام،1391،اثر تنش شوری بر طول ریشه چه، ساقه چه و بنیه بذر گونه Hedysarum criniferum Boiss،اولین همایش ملی بیابان (علوم، فنون و توسعه پایدار)،تهران،،،https://civilica.com/doc/160380
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، کشاورز، عالیه؛ قاسمعلی دیانتی تیلکی و بهرام امیری)
برای بار دوم به بعد: (1391، کشاورز؛ دیانتی تیلکی و امیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی توان بوم شناختی محدوده های مناسب تفرج و جنگل داری با بکارگیری مدل تجزیه و تحلیل سیستمی
- بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی، خاکی و انسانی بر تراکم درختان با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی چندگانه (مطالعه موردی: جنگل سراوان، سری دو کچا)
- میزان تخریب عملیات ذغال گیری در ارتباط با دیگر عوامل تخریب در جنگل های بسطام الشتر
- کاربرد روش تحلیل سلسله مراتبی فازی در مدیریت مناطق برای توسعه جنگل
- ارزیابی تنوع گونه ای گیاهی در ارتباط با شرایط ادافیک در اکوسیستم های تحت مدیریت و مدیریت نشده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.