سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر پویائی سطح دشواری محتوا بر توالی بخشی قطعبت آموزشی با استفاده از انتگرال فازی چوکت و نظریه پرسش-پاسخ

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,670

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICELEARNING06_017

تاریخ نمایه سازی: 30 مرداد 1391

چکیده مقاله تأثیر پویائی سطح دشواری محتوا بر توالی بخشی قطعبت آموزشی با استفاده از انتگرال فازی چوکت و نظریه پرسش-پاسخ

توالی بخش محتوا د رسیستم های یادگیری الکترونیکی، با هدف پشتیبانی از یادگیرنده در فرایند یادگیری از اهمیت بسزایی برخوردار است. ت کنون در سیستم های تطبیق پذیری، در امر توالی بخش محتوای آموزشی، بیشتر به توانایی، سطح دانش، و تمایلات یادگیرنده توجه شده است. از مسائل مهمی که در این رابطه نادیده گرفته شده است، وابستگی سطح دشواری مفاهیم یادگیری به سطح دانش یادگیرنده و د رنتیجه موثر بودن چنین عواملی در انتخاب مسیر پیمایش است. با توجه به این امر که سطح دشواری یک مفهوم اموزشی مشخص برای یادگیرندگان با توانایی و سطح دانش مختلف، متفاوت است، محاسبه پویای سطح دشواری محتوای آموزشی با توجه به مدل هر یاد گیرنده اثر بخشی فرایند یادگیری را افزایش خواهد داد. به همین منظور در این پژوهش روشی بر مبنای انتگرال فازی چوکت و نظریه پرسش-پاسخ پیشنهاد می شود که با در نظر گرفتن توانایی یادگیرنده و محاسبه پویایی سطح دشواری هر مفهوم آموزشی، توالی تطبیق پذیری از قطعات یادگیری را برای هر یادگیرنده فراهم کند. نتایج آزمایش ها نشان می دهد که روش پیشنهادی در مقایسه با روش های مشابه که سطح دشواری ثابتی را برای تمامی یادگیرندگان در نظر می گیرند، کارای یادگیری و توانایی یادگیرنده را در حین فرایند یادگیری افزایش می دهد.

کلیدواژه های تأثیر پویائی سطح دشواری محتوا بر توالی بخشی قطعبت آموزشی با استفاده از انتگرال فازی چوکت و نظریه پرسش-پاسخ:

نویسندگان مقاله تأثیر پویائی سطح دشواری محتوا بر توالی بخشی قطعبت آموزشی با استفاده از انتگرال فازی چوکت و نظریه پرسش-پاسخ

رویا حسینی

آزمایشگاه فناوری پیشرفته در یادگیری الکترونیکی، دانشکده ی مهندسی کا

احمد کاردان

آزمایشگاه فناوری پیشرفته در یادگیری الکترونیکی، دانشکده ی مهندسی کا

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
هومن، ح. ع. و عسگری، ع. "پای‌های اساسی تئوری سوال ...
S. Alexander, "E-Learning developments and experiences, " Education +Training, vol. ...
P. Brusilovsky, "Adaptive Hypermedia, " User Modeling and User-Adapted Interaction, ...
C.-M. Chen and L. J. Duh, "Personalized web- based tutoring ...
C.-M. Chen, C.-Y. Liu, and M.-H. Chang, "Personalized curriculum sequencing ...
C.-M. Chen and C.-J. Chung, "Personalized mobile english vocabulary learning ...
J.-H. Chiang, "Aggregating membership values by a Ch o qu ...
J.-I. Shieh, H.-H. Wu, and H.-C. Liu, "Applying a compl ...
Y. Narukawa and V. Torra, "Fuzzy measures and integrals in ...
F. Baker. (2001). The basics of item response theory . ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر پویائی سطح دشواری محتوا بر توالی بخشی قطعبت آموزشی با استفاده از انتگرال فازی چوکت و نظریه پرسش-پاسخ" توسط رویا حسینی، آزمایشگاه فناوری پیشرفته در یادگیری الکترونیکی، دانشکده ی مهندسی کا؛ احمد کاردان، آزمایشگاه فناوری پیشرفته در یادگیری الکترونیکی، دانشکده ی مهندسی کا نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی یادگیری و آموزش الکترونیکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توالی بخش محتوا، انتگرال فازی چوکت، سطح دشواری، نظریه پرسش-پاسخ، قطعات یادگیری، یادگیری الکترونیکی هستند. این مقاله در تاریخ 30 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1670 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توالی بخش محتوا د رسیستم های یادگیری الکترونیکی، با هدف پشتیبانی از یادگیرنده در فرایند یادگیری از اهمیت بسزایی برخوردار است. ت کنون در سیستم های تطبیق پذیری، در امر توالی بخش محتوای آموزشی، بیشتر به توانایی، سطح دانش، و تمایلات یادگیرنده توجه شده است. از مسائل مهمی که در این رابطه نادیده گرفته شده است، وابستگی سطح دشواری مفاهیم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر پویائی سطح دشواری محتوا بر توالی بخشی قطعبت آموزشی با استفاده از انتگرال فازی چوکت و نظریه پرسش-پاسخ با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.