سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تأثیر فرآیند پاستوریزاسیون بر میزان باقی مانده قارچ کش متالاکسیل در خیارشور پاستوریزه

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,315

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MAST01_687

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1391

چکیده مقاله بررسی تأثیر فرآیند پاستوریزاسیون بر میزان باقی مانده قارچ کش متالاکسیل در خیارشور پاستوریزه

متالاکسیل یک قارچ کش جذبی است و به دلیل طیف وسیع اثر آن، در سراسر جهان برای انواع محصولات میوه و سبزی استفاده می شود. در این تحقیق که در بهار سال 1389 در اصفهان انجام شد، اثر فرآیند پاستوریزاسیون بر میزان کاهش باقی مانده قارچ کش متالاکسیل در خیارشور پاستوریزه مورد بررسی قرار گرفت. خیارها در روز چهارم پس از سم پاشی برداشت شده و مقدار متالاکسیل در آن ها به وسیله HPLC اندازه گیری شد. مقدار باقی مانده متالاکسیل در خیارهای شسته شده 31/2 میلی گرم بر کیلوگرم بود. به منظور بررسی تأثیر دماهای متفاوت پاستوریزاسیون برمیزان کاهش باقی مانده متالاکسیل، از چهار دمای متفاوت (70، 75، 80 و 85 درجه سانتی گراد) برای پاستوریزه کردن خیارها استفاده شد. نتایج نشان دادکه فرآیند پاستوریزاسیون میزان باقی مانده متالاکسیل را در محصول به کمتر از 5/0 میلی گرم بر کیلوگرم (MRL) کاهش داد. میزان کاهش باقی مانده متالاکسیل در اثر فرآیند پاستوریزاسیون در دماهای 70، 75، 80 و 85 درجه سانتی گراد به ترتیب 87، 90، 91 و92 درصد بود. دو هفته پس از انبارداری محصول، باقی مانده ای از متالاکسیل در خیارشورها قابل اندازه گیری نبود

کلیدواژه های بررسی تأثیر فرآیند پاستوریزاسیون بر میزان باقی مانده قارچ کش متالاکسیل در خیارشور پاستوریزه:

نویسندگان مقاله بررسی تأثیر فرآیند پاستوریزاسیون بر میزان باقی مانده قارچ کش متالاکسیل در خیارشور پاستوریزه

وحیده نوحی

دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

جواد کرامت

استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان

محمد شاهدی

استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
کرامت، ج.، خ. طالبی و ل. مصفی، (1384). اندازه گیری ...
طالبی، خ، (1380). بررسی باقی مانده قارچ کش متالاکسیل در ...
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران.، (1388). آ فتکشها- مرز ...
Cabras, P., Angioni, A., Garau, V. _ Melis, M., Pirisi, ...
Navarro, S., Barba, A., Oliva, J., Navarro, G. &Pardo, F. ...
Ruediger, G. A., Pardon, K. H., Sas, A. N., Godden, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تأثیر فرآیند پاستوریزاسیون بر میزان باقی مانده قارچ کش متالاکسیل در خیارشور پاستوریزه" توسط وحیده نوحی، دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی؛ جواد کرامت، استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ محمد شاهدی، استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باقی مانده آفت کش، خیار، حد بیشینه مجاز، پاستوریزاسیون، HPLC هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1315 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که متالاکسیل یک قارچ کش جذبی است و به دلیل طیف وسیع اثر آن، در سراسر جهان برای انواع محصولات میوه و سبزی استفاده می شود. در این تحقیق که در بهار سال 1389 در اصفهان انجام شد، اثر فرآیند پاستوریزاسیون بر میزان کاهش باقی مانده قارچ کش متالاکسیل در خیارشور پاستوریزه مورد بررسی قرار گرفت. خیارها در روز چهارم پس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تأثیر فرآیند پاستوریزاسیون بر میزان باقی مانده قارچ کش متالاکسیل در خیارشور پاستوریزه با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.