سال انتشار: 1400
محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مطالعات حقوقی و قضایی
کد COI مقاله: IJCONF09_121
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 39
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی امکان تعلیق در انحلال عقد در نظام حقوقی ایران
چکیده مقاله:
اراده هایی که عقد را به وجود آورده اند، همان اراده ها می توانند به حیات اعتباری و استمراری عقد خاتمه دهند که با انجام این عمل، تعهدات و تکالیف طرفین نسبت به هم از بین می رود و طرفین در شرایط قبل از انعقاد عقد قرار خواهند گرفت، در حقیقت تراضی جوهر عقد است. بنابر این تعلیق در انحلال، چیزی جز نوعی شرط در عقود، بخصوص عقود شرطی و فسخی نمی تواند باشد. و عقد با تمام آثار و تعهدات به حیات خود ادامه می دهد بنابرین انحلال عقد معلق بر امری احتمالی و نامعلوم در آینده می گردد و اگر معلق علیه در ظرف مدت زمان مشخص شده اتفاق بیافتد، عقد خود به خود منحل می گردد بدون اراده طرفین و به جهت بروز عاملی خارجی اتفاق می افتد. وانگهی اثر انحلال که ناشی از تعلیق باشد ناظر بر آینده است، یعنی جریان و نفوذ حقوقی عقد مربوطه را متوقف می کند و تشکیل آن را بر هم می زند و نسبت به گذشته هیچ گونه پس رفت و اثر قهقرائی ندارد و از زمان ظهور، سبب فروپاشی عقد می باشد. با همه اختلاف نظرها در زمینه بطلان و صحت تعلیق در عقود هم در خود قانون هم در فقه نظر مشهور بر صحت تعلیق بخصوص در زمینه اثر عقد است که بنا بر توضیح بالا دو نوع تعلیق از هم باز شناخته شده که به تعلیق در انحلال و تعلیق در انعقاد یاد می شود. و در این مقاله در مورد انحلال معلق بحث خواهیم کرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IJCONF09_121 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1439488/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پاشا زانوسی، سبحان،1400،بررسی امکان تعلیق در انحلال عقد در نظام حقوقی ایران،نهمین کنفرانس بین المللی مطالعات حقوقی و قضایی،https://civilica.com/doc/1439488
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، پاشا زانوسی، سبحان؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، پاشا زانوسی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تعهدات تحدید کننده در توابع آپارتمان
- مسئولیت مدنی مدیران شرکت های تجاری در برابر اشخاص ثالث
- مسولیت مدنی ناشی از اشتباه قاضی درصدور حکم و نحوه جبران خسارت
- تاثیر عدم حضور پدر بر حضانت و تربیت فرزندان
- بررسی مدل آفرینش انسان و مراحل آن در قرآن و روایات معصومین (ع)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور الحاق یک بند به تبصره «۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر حوزه صنعت»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک ماده به قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی»
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵۰. بند «م» تبصره (۵) (بانک ها و اوراق مالی اسلامی دولت)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه استفساریه تبصره «۴» ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.