سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: MFTCONF11_035
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 97
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه چالش های سقوط بورس کانادا و ایران و راه های خرج از آن
چکیده مقاله:
سرمایه گذاران درجاهایی سرمایه گذاری می کنند که سود بیشتری داشته باشند. سرمایه گذاری در بورس در همه دنیا طرفداران خود را دارد و ایران نیز مستثنا نیست. در این مقاله ابتدا بورس کانادا و سپس بورس ایران را موردبررسی قرار گرفت. در ۲۴ اکتبر ۱۹۲۹ که به پنج شنبه سیاه معروف شد، بازار معاملات کانادا ۱۱% ارزش خود را از دست داد و عصر همان روز حدود ۳۰ میلیون دلار به بازار تزریق شد و ثباتی موقت در بازار به دست آمد. در روز ۲۹ اکتبر بود که در تاریخ بورس کانادا به سه شنبه سیاه معروف شد سقوط عظیم صورت گرفت. در این سقوط سهامداران و کارگزاری ها و حتی بانک ها متضرر شدند. برای نتایج از این ریزش کارهای مختلفی صورت گرفت، من جمله بانک ها که به کارگزاری ها وام دادند و آنها به مبلغ وام ها نیم تا یک درصد افزوده و به سرمایه گذاران خود وام پرداخت کردند. همچنین حاشیه خریدها را افزایش دادند و درنهایت تورنتو با استخراج معدن طلا و تزریق به بازار خود نسبت به سایرین سریع تر توانست از این سقوط عبور کند. در ایران نیز یک سقوط در ۹/۱۰/۲۲ رقم خورد و سقوطی عظیمتر در ۹۹/۵/۲۰ که این سقوط سال رکورد نزول و ریزش شاخص را نیز شکست و همچنان ادامه دارد. در این زمینه تحلیل ها و سناریوهای مختلفی بیان شده که در این مقاله به تعدادی از این ها اشاره شد. یک روزنه امید برای نجات از این رکود را می توان، صحبت جدید رئیس سازمان بورس دانست که بیان کردند، قیمت گذاری های دستوری حذف می شود و همچنین بسته های حمایتی برای رونق بازار سرمایه در سال جدید در نظر گرفته شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MFTCONF11_035 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1431572/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرفخرائی، مژگان و اسماعیل بیگی، مجتبی و خواجه پور، پرهام و بیگی، مصطفی و سیدناصرالدین، سیدمحمدرضا،1400،مقایسه چالش های سقوط بورس کانادا و ایران و راه های خرج از آن،یازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، امور مالی، تجارت، بانک، اقتصاد و حسابداری،تهران،https://civilica.com/doc/1431572
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، میرفخرائی، مژگان؛ مجتبی اسماعیل بیگی و پرهام خواجه پور و مصطفی بیگی و سیدمحمدرضا سیدناصرالدین)
برای بار دوم به بعد: (1400، میرفخرائی؛ اسماعیل بیگی و خواجه پور و بیگی و سیدناصرالدین)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۹. تبصره «۱۵» (پیشنهاد الحاق یک بند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۵ . درآمدها و اعتبارات استانی (ویرایش اول)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵۸ . جدول تبصره (۱۴)) ارزیابی ارقام ردیف ها و نحوه انعکاس منابع و مصارف جدول تبصره (۱۴) در بودجه عمومی) (ویرایش اول)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک بند به تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور»
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵۶ . بخش بهداشت و درمان)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.