سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: QAND02_082
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 45
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله قرآن و آب و هوا و تغییر اقلیم
چکیده مقاله:
از جمله آثار طبیعی و مادی که قرآن کریم متذکر و متوسل به آن می شود باد و باران است، نام باد و باران بعنوان دو عنصر مهم اقلیمی ۱۰۵ بار در آیات متفرق قرآن کریم با اسامی گوناگون و در حالات و آثار مختلف مربوطه تواما یا جداگانه آورده شده است. باد و باران ارتباط وسیع و عمیق با نواحی گسترده زمین و طبقات بالا رونده و فضا و تغییر اقلیم دارند و در برگیرنده مناطق و نتایج کثیری هستند. در این راستا نیز یکی از مسائل مهمی که اندیشمندان مسلمان را از آغاز نزول قرآن کریم به خود مشغول کرده است موضوع آب و هوا و تغییرات اقلیمی در قرآن کریم است. زیرا قران کریم از حیث موضوعات وجوه متعدد دارد وجوه آن به دلیل عظمت قرآن کریم و گستردگی آن برای انسان های اهل تدبر و بصیرت در هر برهه ی از زمان، جنبه جدیدی از موضوعات قران کریم را آشکار می کند. بی تردید هرچه زمان بگذرد عظمت قرآن کریم و برخی از وجوه اعجاز علمی قرآن کریم و سری از اسرار و رازهای نهفته آن آشکار می شود. پیرامون موضوع آب و هوا و تغییرات اقلیمی شواهد و علل مختلفی وجود دارد که در این مقاله با روش توصیفی و تحلیل و با اطلاعات کتابخانه ای به تحلیل هر یک از آنها پرداخته ایم و آناه نظر قرآن کریم را شرح داده ایم. در انتها به این نتیجه رسیده ایم، کتابخانه ای به اتحلیل هریک از آنها پرداخته ایم و آنگاه نظر قرآن کریم را شرح داده ایم. درانتها به این نتیجه رسیده ایم، دیدگاه حقایقی قرآن کریم با واقعیت های محکم علم سازگاری بیشتریدارد هرچه انسان ها در ژرفای آن فرو روند به انتهایش نخواهند رسید زیرا دامنه ی موضوعی و محتوایی قرآن کریم وسیع تر از آن است که بتوان آن را درک نمود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا QAND02_082 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1405603/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسماعیل زاده، هادی و نیکبخت، محبوبه،1400،قرآن و آب و هوا و تغییر اقلیم،دومین همایش ملی پژوهشهای میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی،ساری،https://civilica.com/doc/1405603
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، اسماعیل زاده، هادی؛ محبوبه نیکبخت)
برای بار دوم به بعد: (1400، اسماعیل زاده؛ نیکبخت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی منشا از خود بیگانگی حقیقی از منظر عقل و نقل
- مسئولیت و شرایط خسارت قابل جبران توسط شهرداری در قبال آسیب های وارده به شهروندان
- تعارض قوانین در باب اموال منقول یا غیر منقول
- بیماری کرونا وسنت امتحان الهی
- بررسی تاثیر پولشویی بر فساد اداری(مورد مطالعه: شهرداری ارومیه)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.