بهبود ویژگی های آنتی اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد
سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: انگلیسی
مشاهده: 322
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IFST-17-6_005
تاریخ نمایه سازی: 23 بهمن 1400
چکیده مقاله:
هدف این مطالعه استفاده از واکنش میلارد به عنوان ابزاری برای گلیکوزیلاسیون پروتئین های هیدرولیزشده حاصل از نخود کاجان (Cajanus cajan) و ارزیابی این اصلاح شیمیایی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و امولسیفایری بود. ویژگی های شیمیایی، ترکیب آمینواسیدی و توزیع وزن مولکولی پروتئین های هیدرولیز شده مورد بررسی قرار گرفت. از گلوکز، گالاکتوز و مالتودکسترین در نسبت های ۱ به ۲، ۱ به ۱ و ۲ به ۱ (پروتئین هیدرولیزشده به قند، وزن خشک) برای گلیکوزیلاسیون استفاده شد. فعالیت آنتی اکسیدانی از طریق دو آزمون فعالیت مهار رادیکال آزاد ۱و ۱- دی فنیل-۲- پیکریل هیدرازیل (DPPH) و مهار نیتریک اکسید بررسی شد. امولسیون ها (روغن/ آب) توسط روش سونیفیکاسیون تهیه شدند. توزیع اندازه ذرات و پتانسیل زتا امولسیون ها طی ۴ روز نگهداری اندازه گیری شد. گلیکوزیلاسیون با گلوکز در نسبت ۲ به ۱ مهار DPPH را از ۹۶/۳۷% به ۵۳/۸۵% و مهار نیتریک اکسید را از ۵۰/۱۴% تا ۸۳/۵۴% افزایش داد. همچنین گلیکوزیلاسیون توسط هرکدام از قندها پایداری امولسیون ها را افزایش داد و تفاوت معناداری بین نوع قند مورد استفاده مشاهده نشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
الهام رنجبر ندامانی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
علیرضا صادقی ماهونک
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
محمد قربانی
گروه زراعت- دانشگاه گرگان
شارلوت جاکوبسن
دانشگاه صنعتی دانمارک
وحید خوری
دانشگاه علوم پزشکی گلستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :