سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

یک روش برای بکارگیری پارادایم چابک ۲.۰ در معماری سازمانی

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 490

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCAEA05_003

تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1400

چکیده مقاله یک روش برای بکارگیری پارادایم چابک ۲.۰ در معماری سازمانی

معماری سازمانی چابک ۲.۰ پارادایم جدیدی برای پوشش نقاط ضعف و مشکلات موجود در معماری سازمانی چابک ۱.۰ است.متدولوژی های چابک معماری سازمانی بیشتر متاثر از پارادایم چابک ۱.۰ بوده و برای بکارگیری پارادایم چابک ۲.۰ کارآیی لازم راندارند. در این مقاله یک روش برای بکارگیری پارادایم چابک ۲.۰ در معماری سازمانی بر مبنای چارچوب ملی معماری سازمانی ایرانشامل ده راهکار : اهداف و راهبردهای چابک ۲.۰ ، برنامه ریزی چابک ۲.۰ ، تیم های چابک ۲.۰ ، فرآورده های چابک ۲.۰ ، مدیریتنیازمندی های چابک ۲.۰ ، مدیریت تغییرات چابک ۲.۰ ، مدیریت دانش چابک ۲.۰ ، مدیریت ابزارها و زیرساخت چابک ۲.۰ ،پاسخگویی معماران چابک ۲.۰ و ارزیابی چابک ۲.۰ ارائه می گردد. بکارگیری ایده معماری سازمانی چابک ۲.۰ با توجه به نقاطضعف و مشکلات موجود در معماری سازمانی چابک ۱.۰ می تواند برای سازمان ها به خصوص سازمان های کوچک و چابک و از جملهاستارتاپ ها مفید و موثر باشد. بکارگیری راهکارها و ویژگی های یافته شده در این مقاله بستگی به شرایط سازمان و محیط پیرامونیآن دارد.

کلیدواژه های یک روش برای بکارگیری پارادایم چابک ۲.۰ در معماری سازمانی:

چارچوب ملی معماری سازمانی ایران ، چابک ۲.۰ ، توسعه چابک ۲.۰ ، معماری سازمانی چابک ۲.۰

نویسندگان مقاله یک روش برای بکارگیری پارادایم چابک ۲.۰ در معماری سازمانی

علی راضی

دانشجوی دکترای مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران

رضا رضایی

گروه کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران

احمدعلی یزدان پناه

دکترای مدیریت تحقیق در عملیات، عضو هیات علمی گروه پژوهش های آماری و فناوری اطلاعات، موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی

مقاله فارسی "یک روش برای بکارگیری پارادایم چابک ۲.۰ در معماری سازمانی" توسط علی راضی، دانشجوی دکترای مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران؛ رضا رضایی، گروه کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران؛ احمدعلی یزدان پناه، دکترای مدیریت تحقیق در عملیات، عضو هیات علمی گروه پژوهش های آماری و فناوری اطلاعات، موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی پیشرفت های معماری سازمانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چارچوب ملی معماری سازمانی ایران، چابک ۲.۰ ، توسعه چابک ۲.۰ ، معماری سازمانی چابک ۲.۰ هستند. این مقاله در تاریخ 7 بهمن 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 490 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری سازمانی چابک ۲.۰ پارادایم جدیدی برای پوشش نقاط ضعف و مشکلات موجود در معماری سازمانی چابک ۱.۰ است.متدولوژی های چابک معماری سازمانی بیشتر متاثر از پارادایم چابک ۱.۰ بوده و برای بکارگیری پارادایم چابک ۲.۰ کارآیی لازم راندارند. در این مقاله یک روش برای بکارگیری پارادایم چابک ۲.۰ در معماری سازمانی بر مبنای چارچوب ملی معماری سازمانی ایرانشامل ده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله یک روش برای بکارگیری پارادایم چابک ۲.۰ در معماری سازمانی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.