سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC26_412
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,764
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل سازی و کنترل ریز شبکه شامل واحدهای توربین بادی با ژنراتور القایی دوتغذیه ای، فتوولتائیک و پیل سوختی در حالت جزیره ای ومتصل به شبکه
چکیده مقاله:
در این مقاله یک ریزشبکه شامل واحد های تولید پراکنده توربین بادی با ژنراتور القایی دو تغذیه ای (DFIG) ، فتوولتائیک (PV) و پیل سوختی اکسید جامد(SOFC) ، به منظور عملکرد در دو حالت متصل به شبکه و جزیره ای بررسی و مدل شده است. فتوولتائیک و پیل سوختی بصورت هایبرید بوده و کنترل کننده های آنها برای عملکرد در دو مد متصل به شبکه و جزیره ای طراحی شده و کنترل کننده فتوولتائیک بر اساس ردیابی ماکزیموم توان (MPPT) می باشد. کنترل کننده توربین بادی DFIG برای داشتن عملکرد مناسب در حالت جزیره ای بهبود داده شده است به گونه ای که علاوه بر بهبود کنترل ولتاژ و فرکانس در مد جزیره ای، دریافت ماکزیموم توان نیز از انرژی باد حاصل شود. شبیه سازی ها توسط نرم افزار PSCAD/EMTDC انجام شده و نتایج آن، صحت عملکرد ساختار کنترلی ریزشبکه را نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
ريز شبكه، عملكرد جزيره اي، توربين بادي DFIG ، فتوولتائيك، پيل سوختي اكسيد جامد، رديابي ماكزيموم توان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/137389/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شبانی شاسوند، علی اکبر و روستا، علیرضا و ارجمند، محمد،1390،مدل سازی و کنترل ریز شبکه شامل واحدهای توربین بادی با ژنراتور القایی دوتغذیه ای، فتوولتائیک و پیل سوختی در حالت جزیره ای ومتصل به شبکه،بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/137389
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، شبانی شاسوند، علی اکبر؛ علیرضا روستا و محمد ارجمند)
برای بار دوم به بعد: (1390، شبانی شاسوند؛ روستا و ارجمند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- جایابی و اندازه یابی بهینه ی فیلترهای اکتیو در سیستم قدرت با استفاده از الگوریتم بهینه سازی کشتل
- بررسی تاثیر فلیکر ولتاژ بر عملکرد موتور القتئی
- شبیه طراحی و شبیه سازی کنترل کننده ی متمرکزوغیرمتمرکزبرای فیلترهای اینورتر سه فاز فتوولتاییک LCL
- طراحی و کنترل یک فیلترفعال موازی در یک ریزشبکه باهدف کاهش هارمونیک های جریان
- مقایسه رفتار محدود ساز جریان خطا از نوع مدارهای رزونانس موازی و رزونانس سری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و ساخت سیستم ارزان قیمت کنترل زاویه سروو موتور
- طراحی و ساخت سیستم کنترل دور موتور DC با پیامک
- باز آرایی شبکه هوشمند توزیع با استفاده از الگوریتم فراابتکاری جستجوی گرانشی دودویی
- بررسی میدان های آنتن آرایه حرکت زاویه ای مداری OAM با چینش دایروی
- مدیریت بهینه انرژی در ریزشبکه با وجود منابع تجدیدپذیر با در نظرگیری هدف اقتصادی وکاهش آلایندگی و عدم قطعیت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.