سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: AGRICONF06_029
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 263
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه مروری اثرات زیست محیطی صنعت تولید کنسانتره آهن
چکیده مقاله:
آهن با نماد شیمیایی Fe (به لاتین: (Ferrum، نام یک عنصر شیمیایی با عدد اتمی ۲۶ و چگالی ۷/۸ گرم بر سانتیمتر مکعب است. این فلز در شبکه کانی های مختلف اکسیدی، سولفیدی، سیلیکاتی وکربناتی تمرکز پیدا می کند. در ایران در حال حاضر سالیانه حدود ۱۸ میلیون تن سنگ آهن از معادن سنگ آهن چادرملو، گل گهر، مرکزی و معادن کوچک بخش خصوصی استخراج و مورد مصرف واحدهای فولاد سازی کشور قرار میگیرد. مشکلات اصلی زیست محیطی فعالیت های معدنی، شامل جابجایی لایه های خاک و اثر بر پوشش گیاهی و جانوری، تولید پساب ها، آلاینده های هوا، مواد سمی و فلزات سنگین، آلودگی صوتی و باطله های معدنی دفع شده در رودخانه ها یا دریاچه ها می شوند. این مشکلات می توانند موجب تخریب محیط زیست اکولوژیک (پوشش گیاهی و جانوران) و همچنین ایجاد پیامدهای کوتاه مدت و بلند مدت اقتصادی - اجتماعی گردند. کانی های سولفیدی از قبیل پیریت، کالکوپیریت، پیروتیت و آرسنوپیریت هنگامی که در معرض هوا و آب قرار گیرند اک سید شده و می توانند تولید زهاب ا سیدی نمایند. هنگامی که پیریت در معرض محیط قرار می گیرد، به دلیل فرآیندهای طبیعی یا فعالیت های انسانی، اکسید شده و در حضور رطوبت اسید سولفوریک تشکیل می دهد. این فرآیند در نتیجه به ا سیدی شدن و آلوده شدن آبهای سطحی مانند رودخانه ها، نهرها و دریاچه ها و همچنین منابع آب زیرزمینی منجر می شود . معدنکاری موجب تغییر در هیدرودینامیک سیستم های آب های سطحی و زیر زمینی می شود. بسیاری از فعالیت های معدنی با ورود فلزات سنگین به محیط آبی همراه هستند. اگرچه به نظر می رسد که تجمع طبیعی عنا صر مختلف در مجاورت ر سوبات معدنی چشمگیر با شد. مسئله مصرف آب در پروژه های معدنی مانند استحصال کانسنگ کم عیار آهن به کمک روش های فلوتاسیون یا جدایش مغناطیسی تر،در نواحی خشک و مرکزی ایران بسیار حائز اهمیت ا ست. به علت وجود بحران کم آبی موجود در دنیا لزوم بازیابی آب از مراکز م صرف کننده محسوس تر میشود. در این بین تمامی کارخانه های فراوری مواد معدنی مصرف کننده آب به شمار می آیند. برای فراوری هر تن ماده معدنی ۲ الی ۳ تن آب مصرف می شود. همچنین کاارخانجات تولید کن سانتره به همراه مراحل ا ستخراج کان سنگ آن از معادن میتواند موجب آلودگی های خاک و سایر مشکلات زیست محیطی شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AGRICONF06_029 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1359660/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی، میلاد و نیکزاد، محمدحسین و احمدی، فرخنده و نادری، حجت،1400،مطالعه مروری اثرات زیست محیطی صنعت تولید کنسانتره آهن،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،تهران،https://civilica.com/doc/1359660
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، کریمی، میلاد؛ محمدحسین نیکزاد و فرخنده احمدی و حجت نادری)
برای بار دوم به بعد: (1400، کریمی؛ نیکزاد و احمدی و نادری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۸ . توسعه هدفمند صنایع تبدیلی و تکمیلی چغندرقند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۷ . الزامات تعریف صحیح پروژه های طراحی و اجرای الگوی کشت در قانون بودجه)
- برنامه های دولت ها برای تسهیل رشد استارت آپ های فناوری محور بخش کشاورزی (مطالعه موردی استرالیا، هند و هلند)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.