طراحی ساختمان انرژی صفر در اقلیم گرم و خشک
محل انتشار: اولین کنفرانس رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,931
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ETEC01_147
تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1390
چکیده مقاله:
در دنیای امروز با وجود کم شدن منابع سوخت فسیلی ، تمام صنایع به سمت استفده از دیگر انرزی های موجود در زمین حرکت می کنند . صنعت ساختمان سازی نیز به تبعیت از همینرویکرد گام هایش را به سمت استفده هر چه بیشتر از طبیعت و سنت قدیم معماری بر میدارد. تا شاید وابستگی خود را و به تبع وابستگی انسانی را بع سوخت فسیلی کم کند. به علت سنت ساختمان سازی ایرانی و بهره گیری از سیستمهای سنتی در کاهش آلودگی های زیست محیطی یعنی همان پایدار سازی معماری و نیز صفر سازی انرژی در معماری ، اقلیم گرم و خشک را مورد مطالعه قرار می دهیم. با بررسی انواع نوین معماری در دنیا و سپس سنتهای معماری ایرانی و همچنین پیامد سیستمهای فعال و غیر فعال می توان به کمک سنت و مدرنیته فضایی ساخت مطبوع بدون سوخت فسیلی و با مصرف انرژی صفر ساختمان ساخته شده توسط این سیستم قابلیت زیادی از قبیل تهویه مطبوع ، روشنایی ، و الکتربسیته بدون اتصال به شبکه تاسیسات شهری را داراست.
کلیدواژه ها:
انرژ های تجدید ناپذیر ، انرژی های تجدید پذیر ، صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی ، بهره گیری از انرژی های پاک ، ساختمان ، انرزی صفر zero energy انرژی اضافه ، اقلیم گرم و خشک ، مشخصات اقلیمی ، محیط زیست
نویسندگان
فرهاد نجیبی
دانشجوی رشته معماری دانشگاه زابل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :