ارتباط سنجی سبک زندگی وانگیزش پیشرفت از دیدگاه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی فردوس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
محل انتشار: نشریه آموزش پرستاری، دوره: 7، شماره: 2
سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 291
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JNE-7-2_001
تاریخ نمایه سازی: 4 دی 1400
چکیده مقاله:
مقدمه: انتخاب سبک زندگی مناسب در دانشجویان می تواند یکی از عوامل ایجاد انگیزش پیشرفت، حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری ها باشد،.هدف این مطالعه بررسی ارتباط سبک زندگی و انگیزه پیشرفت از دیدگاه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی است.
روش کار : در این مطالعه توصیفی همبستگی، ۱۴۲ دانشجوی دانشکده پیراپزشکی شهر فردوس به صورت تصادفی در سال ۹۵ بررسی شدند.برای جمع آوری داده ها از سه پرسشنامه ویژگی های فردی، سبک زندگی والکر و انگیزش پیشرفت هرمنس استفاده شد.تحلیل اطلاعات با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه۱۹ وشاخص های آمار توصیفی (فراوانی، میانگین و انحراف معیار) واستنباطی(آزمونهای تی مستقل،آنالیز واریانس یک طرفه و ضریب همبستگی پیرسون) انجام شد.
یافته ها : میانگین نمره سبک زندگی و انگیزه پیشرفت به ترتیب ۳/۱۸±۲/۱۳۵ و ۲/۷±۶/۸۱ بود که هر دو در حد متوسط قرار داشتند. ارتباط مثبت و معناداری بین سبک زندگی با انگیزش پیشرفت یافت شد.(۰۵/۰>p،۲۲/۰=(r میانگین نمره سبک زندگی در گروه های مختلف تحصیلی تفاوت معناداری داشت.(۰۱/۰= p)
نتیجه گیری : نتایج حاکی از تایید رابطه مثبت و معنادار سبک زندگی وانگیزه پیشرفت بود، اما با توجه به این که میانگین نمره سبک زندگی و انگیزه پیشرفت در حد متوسط است بایستی برنامه های وسیع تری در جهت ارتقاء سبک زندگی و تقویت عوامل موثر بر آن صورت گیرد، تا شاهد افزایش هر چه بیشتر انگیزه پیشرفت در این قشر مهم جامعه باشیم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیده سارا افرازنده
Birjand University of Medical Sciences,Birjand, Iran
مریم ابراهیمی
Department of Health Information Technology,Neyshabbur University of Medical Sciences,Neyshabur, Iran
فریبا اسدی
Birjand University of Medical Sciences,Birjand, Iran
فاطمه بهادر
Birjand University of Medical Sciences,Birjand, Iran
سیده زهرا موسوی
Birjand University of Medical Sciences,Birjand, Iran
جواد رجب زاده
Birjand University of Medical Sciences,Birjand, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :