سال انتشار: 1390
محل انتشار: پانزدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
کد COI مقاله: SGSI15_178
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,274
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدلسازی معکوس دوبعدی غیر خطی داده های میدان کل مغناطیس با استفاده از روش تجزیه مقادیر تکین (singular valuedecomposition)
چکیده مقاله:
مدل سازی ها به عنوان یکی از جالب ترین ابزارهای ژئوفیزیکی در بدست آوردن تصاویر دو و سه بعدی ازساختارهای زمین شناسی است. در مدل سازی از خواص فیزیکی (چگالی، خودپذیری مغناطیسی و..) وهندسی (عمق، هندسه و..) به عنوان پارامترهای مدل و از اندازه گیری های ژئوفیزیکی به عنوان مفروضات (دادهها) استفاده می گردد. مسئله اصلی در مدلسازی، تعداد پارامترهای آن است که با افزایش آن دقت ساختارهای شبیه سازی شده کاهش پیدا کرده و به تبع آن ناپایداری (Instability) در مدل افزایش پیدا می کند که در صورت وجود یک نویز بسیار کوچک در داده های برداشت شده، تغییرات بسیار زیاد و غیر واقعی در پارامترهای مدل ایجاد می شود، به عبارتی به سمت شرایط نامطلوب (Bad Condition) نزدیک می شود. استفاده از روش تجزیه مقادیر تکین (SVD) نسبت به سایر روش ها محدودیت در انتخاب تعداد پارامترهای مدل را تا حد زیادی مرتفع می کند. در این مقاله از این روش برای وارونسازی داده های میدان کل مغناطیسی در ساختار هایی که دارای تباین مغناطیدگی با سن گهای رسوبی بالایی بوده جهت تعیین عمق سنگ بستر استفاده شده است. در نهایت مدل یا یک داده مصنوعی دربرگیرنده نوفه گوسی و یک داده واقعی آزمایش گردید.
کلیدواژه ها:
مدلسازي معكوس(وارونسازي)، ميدان كل مغناطيسي، روش تجزيه مقادير تكين، سنگ بستر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/135385/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میثمی، فواد و مراد زاده، علی و نجاتی کلاته، علی و توکلی، مجتبی،1390،مدلسازی معکوس دوبعدی غیر خطی داده های میدان کل مغناطیس با استفاده از روش تجزیه مقادیر تکین (singular valuedecomposition)،پانزدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/135385
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، میثمی، فواد؛ علی مراد زاده و علی نجاتی کلاته و مجتبی توکلی)
برای بار دوم به بعد: (1390، میثمی؛ مراد زاده و نجاتی کلاته و توکلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیاده سازی الگوریتم تصویرسازی رادار SAR بر روی GPR و تصحیح خطای فاز آن برای تشکیل تصویر رزولوشن بالا در تشخیص مین
- مقایسه نتایج محاسبه ذخیره کانسار آهن شمس آباد اراک با روشهای هندسی و زمین آماری
- مطالعه و بررسی انواع سدهای باطله با تکیه بر اجرای سد باطله معدن سنگ آهن سنگان
- پی جویی و اکتشاف ذخایر گچ جنوب غرب اردبیل
- شناسایی مناطق مستعد کانیزایی کرومیت با استفاده از ویژگی های شاخص حاصل از سنجش از دور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش گسل های پی سنگی مدفون در دگرشکلی پهنه های برشی خاور ایران
- پتانسیل گوهری گارنت در منطقه قراول خانه، شمال غرب دندی
- بررسی پایداری ترانشه های جناح راست ساختگاه سد مسجد سلیمان از دیدگاه زمین شناسی مهندسی
- قابلیت های شهرستان دامغان به عنوان یک هدف زمین گردشگری
- زمین شناسی و سنگ نگاری توده نفوذی ترشن، شمال باختر ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.