تأثیر کودهای بیولوژیکی مایکوریزایی و باکتریایی به همراه پلیمر سوپر جاذب بر انتقال مجدد ماده خشک در عدس در شرایط آب و هوایی خرم آباد

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,245

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CAAMSA01_246

تاریخ نمایه سازی: 13 شهریور 1390

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر کودهای زیستی مایکوریزایی و باکتریایی و همچنین کاربرد پلیمر سوپر جاذب بر عملکرد دانه و میزان انتقال مجدد ماده خشک دو رقم عدس در منطقه خرم آباد، آزمایشی در قالب فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی و 3 تکرار در سال 89 به اجرا درآمد. عوامل مورد آزمون شامل رقم (گچسارانC 1 و فیلیپ C2: و 8 سطح ترکیب کودی به همراه پلیمر سوپر جاذب (B1 شاهد B2 کود زیستی مایکوریزاB3 کود زیستی ازتوباکترB4 پلیمر سوپر جاذبB5کود زیستی مایکوریزا + پلیمر سوپر جاذب،B6 کود زیستی ازتوباکتر + پلیمر سوپر جاذب B7 کود زیستی مایکوریزا + کود زیستی ازتوباکتر + پلیمر سوپر جاذبB8 کود زیستی مایکوریزا + کود زیستی ازتوباکتر) بودند. نتایج نشان دادند رقم و ترکیبات مختلف کودی به همراه پلیمر سوپر جاذب تأثیر معنی داری برعملکرد دانه و میزان انتقال مجدد مجدد ماده خشک در عدس دارند. بیشترین میزان انتقال مجدد ماده خشک ازتیمار B4 به دست آمد. در مجموع بالاترین میزان انتقال مجدد ماده خشک از تیمارC1B4 رقم گچساران با پلیمر سوپر جاذب) با میانگین 233/3 کیلوگرم در هکتار به دست آمد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

عظیمه باقری

دانشجوی کاشناسی ارشد رشته زراعت دانشگاه لرستان

خسرو عزیزی

استادیار گروه زراعت دانشگاه لرستان

کاظم خاوازی

استادیار موسسه تحقیقاتی خاک و آب کشور،

سعید حیدری

استادیار گروه زراعت دانشگاه لرستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :