سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ECMECONF08_044
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,295
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر کاربردهای الگوریتم های هوش مصنوعی و مدل های ریاضی در درمان کرونا
چکیده مقاله:
ویروس کرونا برای اولین بار در دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان چین گزارش شد و در ژانویه ۲۰۲۰ توسط مقامات چینی به عنوان یک ویروس جدید معرفی شد. ناشناخته بودن این ویروس از نظر شیوع و نحوه درمان آن به چالشی بزرگ برای بشر تبدیل شد. با وجود در دسترس بودن انبوهی از اطلاعات مرتبط با این بیماری و همچنین ناتوانی بشر در گردآوری و مدیریت و استخراج سریع دانشی مفید از درون این حجم از داده ها و آگاهی به اینکه هوش مصنوعی توانایی زیادی در تحلیل و شناسایی و استخراج الگوهای مناسب از درون داده های انبوه دارد، موجب شده تا افراد و جوامع زیادی از کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه های مختلف پیشگیری و تشخیص و حتی درمان این بیماری بهره ببرند. در این مقاله، بر روی شیوع ویروس کرونا و چگونگی استفاده از فناوری مدرن هوش مصنوعی برای حل چالش های در حال ظهور آن تمرکز دارد. ما در مطالعه حاضر یک بررسی جامع از مقالات مربوط به الگوریتم ها و مدل های ریاضی استفاده شده برای مقابله با ویروس کرونا پرداختیم. هدف ما مروری بر کاربرد انواع الگوریتم های هوش مصنوعی به ویژه الگوریتم های یادگیری ماشین و تاثیر آنها بر روی بیماری کرونا بوده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ECMECONF08_044 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1234200/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شجاعی، نیلوفر و یمقانی، محمدرضا،1400،مروری بر کاربردهای الگوریتم های هوش مصنوعی و مدل های ریاضی در درمان کرونا،هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی،شیروان،https://civilica.com/doc/1234200
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، شجاعی، نیلوفر؛ محمدرضا یمقانی)
برای بار دوم به بعد: (1400، شجاعی؛ یمقانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- پردازش ژل های الکتروفروسیس پروتئین و DNA با تحلیل تصویر
- ارائه یک رویکرد داده کاوی برای برنامه ریزی فرآیند مبتنی بر دانش
- بررسی الگوریتم های زمانبندی در محیط محاسبات ابری
- بررسی تهدیدات در شبکه های اجتماعی آنلاین و ارائه راه حل هایی برای مقابله با این تهدیدها
- یک مدل بلوغ تعاملات جهت سامان دهی همکاریهای انفورماتیکی صنعت و دانشگاه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی بهره وری (کارایی - اثربخشی) تحقیقات صنعت برق با رویکرد کمی نگر
- امنیت داده و ارتباطات صنعت برق بر اساس استاندارد IEC ۶۲۳۵۱
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- سیستم های تصفیه ، فیلترها و نانوفیلترهای هوا در نیروگاه های برق
- حفاظت سیستم های قدرت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.