سال انتشار: 1400
محل انتشار: پژوهش های جغرافیای انسانی، دوره: 53، شماره: 1
کد COI مقاله: JR_JHGR-53-1_019
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 175
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل ذینفعان توسعه شهری دانش بنیان (مورد پژوهی: شهر اصفهان)
چکیده مقاله:
تحقق توسعه شهری دانشبنیان (KBUD) بهعنوان رهیافت توسعهای مبتنی بر استفاده از ابزارهای نوآورانه برای جذب دانشگران و توسعه فعالیتهای دانشبنیان مستلزم توجه به ابعاد نهادی توسعه بهویژهتحلیل ذینفعان کلیدی و بهکارگیری ابزارهای ظرفیتسازی و شبکهسازی از طریق گسترش تعامل ذینفعان محلی و تقویت اعتماد و همکاری و انسجام شبکه روابط بین آنها برای ایجاد تغییرات نهادی است. در این راستا، هدف این پژوهش، شناسایی و تحلیل ذینفعان کلیدی برای گسترش تعامل ذینفعان محلی و تقویت اعتماد و همکاری شبکه روابط بین آنها برای ایجاد تغییرات نهادی پاسخگوی KBUD اصفهان است. راهبرد کلی پژوهش، مطالعه موردی و با جهتگیری پارادایمی پراگماتیستی است و از نظر هدف کلی کاربردی و از نظر هدف عملیاتی توصیفی- اکتشافی است. از سویی، رویکرد روششناختی پژوهش از نظر ماهیت دادهها ترکیبی و با استفاده از ابزارهایی کمی (آمار پارامتریک) و کیفی همچون مصاحبه نیمهساختاریافته است. همچنین، با استفاده از ماتریس قدرت- منفعت، درکی از میزان و نوع قدرت و منفعت ذینفعان و چگونگی اعمال قدرت آنها با توجه به نوع منافعشان ارائه شده است. نتایج مطالعات نشان میدهد که تحقق KBUD اصفهان منوط به پیگیری منافع مشترک و اجرای اقدامات مشترک بین ذینفعان مختلف است. بدین ترتیب، دستهبندی ارائهشده برای تحلیل ذینفعان کلیدی KBUD اصفهان، به دلیل فراهمکردن امکان مقایسه نوع قدرت و منافع ذینفعان و امکان تعریف راهبردهای مشترک و اقدامات همافزایانه ذینفعان بر اساس منافع مشترکشان، ابزار مناسبی برای ظرفیتسازی، شبکهسازی، و ارتقای مشارکت و تعامل بین آنها در فرایند سیاستگذاری KBUD اصفهان بهدست میدهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JHGR-53-1_019 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1199043/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهقانی، مصطفی و حقیقت نایینی، غلامرضا و زبردست، اسفندیار،1400،تحلیل ذینفعان توسعه شهری دانش بنیان (مورد پژوهی: شهر اصفهان)،https://civilica.com/doc/1199043
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، دهقانی، مصطفی؛ غلامرضا حقیقت نایینی و اسفندیار زبردست)
برای بار دوم به بعد: (1400، دهقانی؛ حقیقت نایینی و زبردست)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.