مقایسه کانی زایی سرب و روی کانسارهای هفت سواران - عمارت
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,012
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GEOSYMAIAU02_225
تاریخ نمایه سازی: 23 تیر 1390
چکیده مقاله:
کانسارهای سرب و روی هفت سواران و عمارت در 11 کیلومتری جنوب باختری خمین و 46 کیلومتری جنوب باختری اراک در استان مرکزی قرارگرفته اند از نظر تقسیمات واحدهای ساختمانی و تکتونیکی در زون سنندج - سیرجان قراردارند سنگهای کربناته مهمترین میزبان کانه می باشند ولی خود براساس این که دارای مواد آلی اکسید آهن ، چرت و یاسایر مواد تخریبی باشند طیفی وسیع از تغییرات در لیتولوژی سنگ میزبان را به نمایش می گذارند کانی زایی در کانسار هفت سواران در سنگهای آهکی کاملا سیلیسی شده صورت گرفته است ولی در کانسار معدنی عمارت بیشتر در مرز لایه های شیلی و درآهکهای سیلیسی شده دیده می شوند چنین تصور می گردد که یکی از عوامل کنترل کننده زایشی عناصر درمناطق عوامل تکتونیکی بوده است که توانسته یک زون برشی کم فشاری ایجاد نمایید که سیالات کانه دار بتواننددر اثر تغییرات فیزیکوشیمیایی مواد معدنی و کانه دار خود را برجای گذارند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حمید ثمری
گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات
احمد کاظمی مهرنیا
شرکت پارسی کان کاو
محمد پایداری
دانشگاه پیام نور مرکز گلپایگان گروه زمین شناسی
نرگس باقرکمره
دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات گروه زمین شناسی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :