سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: ESMIW06_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 177
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رتبه بندی معیارهای کیفیت خدمات در بانکداری الکترونیک با بهره گیری از ابعاد کارت های امتیازی متوازن
چکیده مقاله:
؛"کیفیت خدمات" دارای جایگاه مهمی در در بانکداری الکترونیک است. دلیل اصلی انجام تحقیق حاضر، رتبه بندی معیارهای کیفیتخدمات در بانکداری الکترونیک با بهرهگیری از ابعاد کارتهای امتیازی متوازن (BSC) است. مدل مفهومی تحقیق حاضر در برگیرندهمؤلفه هایی از قبیل: "کیفیت خدمات در بانکداری الکترونیک" که در برگیرنده معیارهایی از قبیل: کارایی، قابلیت اطمینان، مسئولیتپذیری، اجرا و حریم خصوصی؛ و "رضایتمندی مشتری" که در برگیرنده معیارهایی از قبیل: محیط فیزیکی، کارکنان، هزینه کارمزد،تحویل فرایند محصولات، سرعت اراده خدمات، نحوه سوددهی و تنوع محصولات؛ و نیز "کارت امتیازی متوازن" که در برگیرندهمعیارهایی از قبیل: مالی، یادگیری، مشتری، فرایندهای داخلی؛ است. براساس نتایج تحقیق، مهمترین معیارهای مؤثر بر "کیفیت خدماتدر بانکداری الکترونیک"، " رضایتمندی مشتری" و "کارت امتیازی متوازن" به ترتیب عبارتند از: "حریم خصوصی" با وزن 1706 / 0 ؛" قابلیت اطمینان" با وزن 139 / 0 ؛ " هزینه کارمزد" با وزن 119 / 0 ؛ " نحوه سوددهی" با وزن 11 / 0 و "مالی" با وزن 084 / 0 در اینجانتیجه گیری می شود که صنعت بانکداری به وضعیت "حریم خصوصی" توجه بیشتری فرمایند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ESMIW06_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1179041/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رشیدی، مصطفی،1399،رتبه بندی معیارهای کیفیت خدمات در بانکداری الکترونیک با بهره گیری از ابعاد کارت های امتیازی متوازن،ششمین همایش بین المللی مطالعات اقتصادی و مدیریت در جهان اسلام،تهران،https://civilica.com/doc/1179041
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، رشیدی، مصطفی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، رشیدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش صنعت لیزینگ در رشد اقتصادی کشورها
- مدلسازی یک سیستم خودپرداز اتوماتیک
- مأمورین هوشمند برای مذاکرات درتجارت و بانکداری الکترونیکی
- عوامل حیاتی موفقیت سازمانی در پذیرش بانکداری الکترونیک
- ارائه مدلی برای خرید و فروش الکترونیکی سهام با بهره گیری از سیستم اتاق پایاپای الکترونیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- راهنمای مستندسازی سانحه سیل در حمل و نقل زمینی
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون تقسیمات کشور و وظایف فرمانداران و بخشداران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق موادی به قانون اجرای اصل چهل ونهم (۴۹) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» (اعاده اموال نامشروع مسوولان کشور)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.