سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: MAEICN04_019
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 37
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فقهی و حقوقی ابراء بدون موجب
چکیده مقاله:
ساقط كردن حقّى كه انسان بر ذمة ديگرى دارد، ابراء ناميده مىشود. بدون موجب نيز به معناي بدون دليل و سبب مي باشد. بر اين اساس ابراء بدون موجب عبارت است از ساقط كردن بدون سبب حقّى كه انسان بر ذمة ديگرى دارد. افزون بر اين، سياق سلوك با اين موقع، از مقال هاي خطير حقوق خصوصي مي باشد. در متون حقوقي ايران عرضه اي جامع و مبرهن از ابراي بدون موجب براي باز شناخته شدن وجود ندارد. لذا فراروي قوانين مسبق، مقررات موخر، ايضاً به جاي اين كه ابراي بدون موجب را تشريح و فرجام مصاديق آن تشخص يافته گردد، مصاديق را احصا نموده و عاقبت تعريف آن مسجل گرديد. علي هذا اين اسلوب از تعريف كه به طرز مصداق شهير است، مطلوب اهل علم بوده و معتنابه مي باشد. بنابراين ماهيت ابراء بدون موجب در فقه و حقوق ايران تعريف نگرديده است. لذا نگارنده قصد دارد علاوه بر ارائه مفهوم ابراء بدون موجب و بيان شرايط آنها، ادله ي صحت و عدم صحت ابراء بدون موجب را تبيين و مشخص كند.
کلیدواژه ها:
ابراء، ابراء بدون موجب، ابراء قبل از ضمان و اشتغال ذمه، ابراء ما لم یجب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1162318/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معظم، آرزو و کیان مهر، مهدی،1399،بررسی فقهی و حقوقی ابراء بدون موجب،چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته علوم انسانی و اسلامی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1162318
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، معظم، آرزو؛ مهدی کیان مهر)
برای بار دوم به بعد: (1399، معظم؛ کیان مهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی و تحلیل عوامل محرك برای حركت اجسام طبیعی در فلسفه ی طبیعی ابنباجه
- بررسی مؤلفه های ایجاد و توسعه كاروانسراهای عصر صفوی با تاكید بر شاهراه شمال به جنوب دوره شاه عباس كبیر
- نقش جزیره كیش در تجارت كرانه شمالی خلیج فارس با تاكید بر قرون میانه اسلامی
- بررسی مبانی قانونی و تحدید مصادیق ابرای بدون موجب در فقه و حقوق خصوصی ایران
- بهره وری و مدیریت انرژی در مساكن بافت های تاریخی و سنتی (مطالعه موردی: بافت تاریخی خوسف)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.