سال انتشار: 1399
محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
کد COI مقاله: INFM06_022
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 91
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برنامه ریزی مدیریت شهری در مهار ویروس کرونا (با تأکید بر تجربیات شهرداری مبارکه)
چکیده مقاله:
یکی از مهم ترین وظایف شهرداری ها، مدیریت بحران و آمادگی برای رویارویی با حوادث است. شهرداری ها باید توانایی انجام وظایف روزمره خود را که جزو حیاتی ترین امور برای سلامت و اداره هر جامعه است را در شرایط اضطراری داشته باشند. بدیهی است هر گونه نقصان در عملکرد شهرداری ها و کاهش خدمت رسانی منجر به تشدید بحران و در برخی مواقع حوادث جبران ناپذیری می گردد.یکی از جدی ترین بحران های پیش آمده در عصر حاضر، شیوع ویروس کرونا در جوامع انسانی و تلفات چشمگیر ناشی از این ویروس بوده است. در این بین مدیریت شهری نقشی تعیین کننده در مهار و کاهش آثار این ویروس خواهد داشت. در این مقاله سعی شده ضمن بررسی تحقیقات مشابه، تجربیات شهرداری مبارکه در رویارویی با این ویروس جهت استفاده سایر مجریان و محققان ذکر گردد.
کلیدواژه ها:
مدیریت شهری، شهرداری مبارکه، کرونا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1153714/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عسگری، ایمان و باقری، سعید و شریفی، عباسعلی و رجایی، عشرت،1399،برنامه ریزی مدیریت شهری در مهار ویروس کرونا (با تأکید بر تجربیات شهرداری مبارکه)،ششمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی،رشت،،،https://civilica.com/doc/1153714
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، عسگری، ایمان؛ سعید باقری و عباسعلی شریفی و عشرت رجایی)
برای بار دوم به بعد: (1399، عسگری؛ باقری و شریفی و رجایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه ساز ی اقتصادی سیستم های فتوولتائیک
- ارزیابی قابلیت اطمینان ریز شبكه با در نظر گرفتن تاثیر خودروهای برقی و PMU
- تحلیل احساسات مبتنی بر داده های متنی برای تشخیص شخصیت کاربران با استفاده از یادگیری عمیق
- مدیریت و افزایش امنیت فضای سایبری با استفاده از طبقه بندی ترافیک شبکه مبتنی بر مدلهای یادگیری عمیق
- اثربخشی آموزش و یادگیری الکترونیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.