سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: ESPCER02_166
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 65
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثربخشی آموزش مبتنی بر دلبستگی والدین بر رابطه والد- کودک کودکان مبتلا به نافرمانی مقابله ای مهدکودک های شهر تهران
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر تعیین اثربخشی آموزش مبتنی بر دلبستگی والدین بر رابطه والد- کودک کودکان مبتلا به نافرمانی مقابله ای بود. این پژوهش از نوع مطالعات شبه آزمایشی و از نوع پیش آزمون- پس آزمون با گروه کنترل بود. جامعه ی آماری شامل تمامی مادران و کودکان مهدکودک های منطقه 8 تهران در سال تحصیلی 1398-1399 بود. جهت انتخاب حجم نمونه از روش نمونه گیری در دسترس 30 مادر که دارای کودک دارای اختلال نافرمانی مقابله ای بودند، انتخاب شدند و به طور تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل گمارش شدند 15) مادر در دو گروه آزمایش و 15 مادر در گروه گواه). به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیل شدن مهدکودک ها، بعد از انتخاب آزمودنی ها و گمارش تصادفی در دو گروه 10 نفری آزمایشی و گواه، پیش آزمون توسط پرسشنامه رابطه والد- کودک از هر دو گروه گرفته شد. گروه گواه در انتظار ماند و آموزش دلبستگی محور برای گروه آزمایش در 10 جلسه به اجرا گذاشته شد. جلسات برای آزمودنی ها، هفته ای سه بار به مدت 90 دقیقه اجرا شد و سپس دو هفته پس از پایان آموزش، بار دیگر آزمودنی های دو گروه آزمایش و گواه، توسط پرسشنامه رابطه والد- کودک مورد ارزیابی قرار گرفتند. لازم به ذکر است که مرحله اجرای پیش آزمون و پس آزمون به صورت آنلاین و الکترونیکی انجام شد. نتایج توسط آزمون تحلیل کوواریانس مورد تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد که آموزش مبتنی بر دلبستگی والدین بر مؤلفه های رابطه والد- کودک (هویت، تنفر و/ گم گشتگی و ارتباطات) در کودکان مبتلا به نافرمانی مقابله ای مؤثر است.
کلیدواژه ها:
درمان دلبستگی والدین، رابطه والد- کودک، نافرمانی مقابله ای.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1143721/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسفندیاری، فیروزه و نیکنام، مژگان،1399،اثربخشی آموزش مبتنی بر دلبستگی والدین بر رابطه والد- کودک کودکان مبتلا به نافرمانی مقابله ای مهدکودک های شهر تهران،دومین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش،تهران،،،https://civilica.com/doc/1143721
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، اسفندیاری، فیروزه؛ مژگان نیکنام)
برای بار دوم به بعد: (1399، اسفندیاری؛ نیکنام)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- واقعی بودن نقش ها، مرزها و ساختار قدرت در خانواده: رویكرد قرآنی - روان شناختی
- مقایسه رفتارهای مقابله ای اجتناب در زنان خیابانی و زنان عادی
- پیش بینی دلزدگی زناشویی بر اساس نشخوار فكری و پذیرش و عمل (اجتناب تجربه ای) در زنان نابارور
- رابطه بهزیستی شخصی و باورهای رایج ناكارآمد با نگرش به ایدز در دانش آموزان پسر 14 تا 17 ساله شهر تهران
- اثربخشی طرحواره درمانی بر كاهش اضطراب دانش آموزان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.