سال انتشار: 1399
محل انتشار: دومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران
کد COI مقاله: IRANCOPM02_063
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 68
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تولید کامپوزیت زیست تخریب پذیر از الیاف خمیرکاغذ حاصل از کاه گندم
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر استفاده از منابع چوبی و پسماندهای کشاورزی به عنوان پرکننده و تقویت کننده پلاستیک، مورد پذیرش قرار گرفته است و تحقیقات بنیادی و کاربردی زیادی در زمینه پلاستیکهای تقویت شده با مواد لیگنوسلولزی بسرعت در حال رشد است. در این تحقیق به بررسی ویژگیهای فیزیکی کامپوزیت های زیستی تولید شده از الیاف خمیرکاغذ حاصل از کاه گندم با فرآیندهای مختلف خمیرکاغذسازی پرداخته می شود. در این تحقیق ماده جفت کننده مالئیک انیدرید_پلی پروپیلن به میزان 3درصد و و نسبت ماده زمینه پلی پروپیلن به ماده تقویت کننده خمیرکاغذ 50/50 درصد در نطر گرفته شد.بررسی نتایج نشان داد ویژگی های فیزیکی چندسازه های سلولزی ارتباط مستقیمی با فرآیند خمیرکاغدسازی دارد بطوریکه کامپوزیت حاصل از فرآیند شیمیایی پایداری ابعاد بیشتر و جذب آب کمتری نسبت به چندسازه های ساخته شده با روش مکانیکی داشتند. در این تحقیق بازده کل برای فرآیندهای سولفیت قلیایی، سودا و شیمیایی مکانیکی به ترتیب 64/4، 65 و 85 درصد گزارش شد. همچنین واکشیدگی ضخامت برای این تیمارها به ترتیب 1/8، 1/9 و 2/3 درصد بدست آمد. به طورکلی استفاده از تیمار شیمیایی می تواند منجر به بهبود ویژگی ها الیاف لیگنوسلولزی شده و درنهایت مقاومت چند سازه های الیاف طبیعی را افزایش میدهد.
کلیدواژه ها:
کامپوزیت- زیست تخریب پذیر- الیاف- خمیرکاغذ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1121776/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معزی پور، بیتا و احمدی، محمد،1399،بررسی تولید کامپوزیت زیست تخریب پذیر از الیاف خمیرکاغذ حاصل از کاه گندم،دومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران،،،https://civilica.com/doc/1121776
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، معزی پور، بیتا؛ محمد احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1399، معزی پور؛ احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه محاسباتی خواص ساختاری و ترمودینامیکی نانوکامپوزیت های Ca/Zn:PVC
- نانوکامپوزیت های زیست سازگار -Ca/Zn:PVC بررسی تجربی خواص ساختاری وگرمایی
- کاربرد کامپوزیت های لیگنوسلولزی نوظهور در توسعه پایدار صنایع ایران
- مروری بر پوشش های کامپوزیتی جاذب امواج الکترومغناطیس زمینه پلیمری و ذرات مغناطیسی
- مطالعه فازی و ساختاری پوسته اکسیدی در کامپوزیت های WC-FeAl بعد از قرارگیری در معرض دماهای بالا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.