سال انتشار: 1389
محل انتشار: چهارمین کنفرانس داده کاوی ایران
کد COI مقاله: IDMC04_077
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,939
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بکارگیری قوانین تلازمی به منظور شناسایی و کشف الگوهای پنهان در داده های جرم سرقت منزل
چکیده مقاله:
در میان جرائم پدیده سرقت امروزه از جهت کمی و کیفی دچار تحول و از لحاظ تنوع نیز در انواع و اشکال مختلفی رواج یافته است سرقتهای ساده و ابتدایی در جوامع روستایی و سرقتهای پیچیده که مستلزم نقشه و تدارک پیش بینی و برنامه ریزی دقیق می باشد در جوامع شهری بروز می کند ضمن اینکه مکان و زمان نمی شناسد و در هر لحظه از شبانه روز احتمال وقوع آن است وقوع سرقت معلول انگیزه ها شرایط، علل و عوامل پیچیده بسیاری است این پدیده زشت نه تنها نظام مالی افراد و اشخاص مالباخته بلکه به اقتصاد و روان جامعه نیز لطمه های جبران ناپذیری وارد می سازد لذا پیشگیری از وقوع آن و در صورت وقوع، رسیدگی و کشف آن از مسائل مهم حاکمان و دولتمردان می باشد. با توجه به راه اندازی سیستمهای جامع در نیروی انتظامی و ثبت اطلاعات مجرمین در بانکهای اطلاعاتی، داده کاوی و کاربرد های آن به منظور تحلیل و ریشه یابی جرائم از جمله سرقت یکی از ضروریتهای پلیس ایران و دستگاههای قضایی می باشد لذا مقاله پیشرو سعی در استفاده از یکی از الگوریتمهای داده کاوی قوانین تلازمی با دو تکنیک احتمال پیشین و جیارای به منظور کشف الگوهای پنهان در پایگاه داده سرقت را دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IDMC04_077 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/109075/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسکندری، حمیدرضا و علیزاده، سمیه و کاظمی، پروانه،1389،بکارگیری قوانین تلازمی به منظور شناسایی و کشف الگوهای پنهان در داده های جرم سرقت منزل،چهارمین کنفرانس داده کاوی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/109075
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، اسکندری، حمیدرضا؛ سمیه علیزاده و پروانه کاظمی)
برای بار دوم به بعد: (1389، اسکندری؛ علیزاده و کاظمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سیستم تولید ناب گامی به سوی تولید سبز
- آکوآپونیک (کشت توام گیاه و موجود آبزی در یک سیستم چرخشی محلول غذایی کشت بدون خاک)
- بررسی عملکرد تصفیه خانه فاضلاب کارخانه رب گوجه فرنگی درحذف آلاینده هاوامکان استفاده مجدد ازپساب آن برای آبیاری کشاورزی - مطالعه موردی: کارخانه رب گوجه فرنگی روژین تاک کرمانشاه
- بررسی تولید کامپوزیت سطحی Al/Al2O3 به روش FSP
- طرح توجیهی دهکده توریستی - تفریحی امیران ائلمان ارومیه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.