سال انتشار: 1398
محل انتشار: سومین همایش ملی روانشناسی و آسیب های اجتماعی
کد COI مقاله: PSYCHOLOGY03_012
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 122
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهکارهای کاهش فقر خانوارهای روستاهای ساحلی شهرستان چابهار
چکیده مقاله:
فقر به عنوان یکی از مهمترین آسیب های اجتماعی قدمتی به طول تاریخ زندگی بشر دارد. بین فقر و زندگی روستائی ضریب ارتباط زیادی وجود دارد. چرا که بیشترین تعداد فقرا در نواحی روستایی زندگی می کنند. به همین خاطر در این مطالعه نیز به بررسی راهکارهای کاهش فقر روستایی پرداخته شد. تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و روش انجام آن توصیفی- تحلیلی است. ابزار گردآوری داده ها پرسش نامه، و مصاحبه بوده است. جامعه آماری روستاهای ساحلی شهرستان چابهار می باشد (N=17296). با استفاده از فرمول کوکران، 280 خانوارد روستایی به عنوان نمونه انتخابشد. برای تجزیه و تحلیل داده ها و شناسایی مهمترین راهکارهارهای کاهش فقر روستایی از آزمون رتبه ای هم انباشتگی نامحدود اکتشافی استفاده شد. نتایج نشان داد که از نظر روستاییان، تنوع بخشی غیر کشاورزی، تنوع بخشی بخش کشاورزی و افزایش ظرفیت های اجتماعی مهمترین راهکارهای کاهش فقر روستایی در شهرستان چابهار می باشند. از نتایج این پژوهش برای کاهش فقر روستایی و شناسایی راهکارهای کاهش فقر روستایی می توان استفاده نمود.
کلیدواژه ها:
فقر، فقر روستایی، راهکارها کاهش فقر، شهرستان چابهار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1044874/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طولابی نژاد، مهرشاد و بشکار، اسلام و بشکار، مسلم و سعیدی، معین الدین،1398،راهکارهای کاهش فقر خانوارهای روستاهای ساحلی شهرستان چابهار،سومین همایش ملی روانشناسی و آسیب های اجتماعی،چابهار،،،https://civilica.com/doc/1044874
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، طولابی نژاد، مهرشاد؛ اسلام بشکار و مسلم بشکار و معین الدین سعیدی)
برای بار دوم به بعد: (1398، طولابی نژاد؛ بشکار و بشکار و سعیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.