ساختار نانودیودهای الی
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم و فناوری نانو
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,407
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NNTC01_419
تاریخ نمایه سازی: 8 آبان 1389
چکیده مقاله:
از آنجایی که امروزه پلیمرهای رسانا در بحث نانو مواد جایگاه ویژه ای به خود اختصاص داده اند و نیز نسل افزاره های اپتوالکترونیکی انعطاف پذیر بخصوص خانواده OLED ها را دارا بودن خواص الکتریکی و نوری مناسب جزو متحمل ترین ابزارها دربحث کاربردهای نوری نانوساختار به شمار می ایند ولی دلایلی از قبیل: حساسیت درمقابل رطوبت، طول عمر پایین درخشندگی، مواد ارگانیکی و هزینه های بالای تولید، کاربردهای عملی و تولید انبوه آنها را محدودتر ساخته است دراین مقاله ضمن معرفی ساختار اولیه ی OLED ها و بررسی پژوهشهای انجام یافته دراین زمینه مدل جدیدی از دیودهای نور گسیل الی معرفی می شوند که راه را برای تولید انبوه و ارزان OLED ها برروی زیرلایه های پلاستیکی انعطاف پذیر همواره ساخته است سرانجام نانوکریستالها به عنوان رقیب سرسخت OLED ها معرفی خواهند شد.
نویسندگان
محمدحسن ظریفی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی گروه مهندسی برق و کامپ
زهرا بدل خانی
اهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر دانشکده برق گروه برق
سجاد بدل خانی
دانشگاه تبریز دانشگاه برق گروه کنترل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :