سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: QMTM02_102
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 832
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی تاثیر تجربه برند و عشق به برند بر مشارکت مشتری در خریدهای آنلاین
چکیده مقاله:
زمینه و هدف. در سال های اخیر موضوع برند به طور گسترده ای مورد توجه پژوهشگران و مدیران سازمان ها قرار گرفته است زیرا بنا به اعتقاد صاحبنظران امروزی، سرمایه اصلی یک شرکت ، برند آن است .در سال های گذشته مبنای ارزش گذاری یک شرکت املاک و اموال و دارایی های فیزیکی آن بودند اما اخیرا محققان بدین نتیجه رسیدند که ارزش واقعی یک شرکت جایی بیرون از آن، یعنی در اذهان خریداران بالقوه قرار دارد. با توجه به اهمیت موضوع برند ، این پژوهش به دنبال بررسی تاثیر تجربه و عشق به برند بر میزان مشارکت مشتری می باشد .روش بررسی. جامعه آماری این پژوهش را تعداد زیادی از خریداران محصولات پوشاک، کیف و کفش در سراسر ایران تشکیل می دهند؛ هم چنین روش نمونه گیری ،تصادفی ساده انتخاب گردید و حجم نمونه با استفاده از فرمول به تعداد 250 نفر مشخص شد .اطلاعات مورد نیاز در این پژوهش از طریق پرسشنامه استاندارد پرنتیس و همکاران 2019 گردآوری شده اند . داده های گردآوری شده به کمک نرم افزار SPSS نسخه 23 و با استفاده از آزمون های همبستگی و رگرسیون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها . یافته های حاصل از تجزیه و تحلیل نتایج پژوهش نشان داد که تجربه برند و عشق به برند تاثیر معنی داری بر مشارکت مشتری داشته اند.سایر نتایج نشان دادند که کیفیت خدمات نمی تواند رابطه بین تجربه برند و مشارکت مشتری را تعدیل کند . هم چنین سایر نتایج نقش تعدیل گر کیفیت خدمات بر رابطه بین عشق به برند و مشارکت مشتری را تایید نکردند.نتایج. با توجه به نتایج به دست آمده توصیه می شود تا با انجام اقداماتی همانند ارایه مطالب مفید در وب سایت شرکت در خصوص محصول و یا ارایه مطالب از طریق شبکه های اجتماعی همانند تلگرام و اینستاگرام ، سبب معرفی هر چه بیشتر محصول و لذت بردن افراد از آن شده و در نهایت تجربه و علاقه مندی آن ها را به برند افزایش داد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا QMTM02_102 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1036216/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سوری، فربد،1399،ارزیابی تاثیر تجربه برند و عشق به برند بر مشارکت مشتری در خریدهای آنلاین،کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت،قزوین،https://civilica.com/doc/1036216
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، سوری، فربد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، سوری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی همکاریهای تحقیقات دانشگاهی در مراکز تحقیق و توسعه
- الگوی مدیریت عملکرد در سازمانهای تحقیق و توسعه ایران و چالشهای نوین فراروی
- تبیین مهارتهای مورد نیاز برای مدیران تحقیق و توسعه
- جهانی شدن واحدهای تحقیق و توسعه و تجربه شرکت های موفق
- سیاست گذاری مدیریت در بستر پروژه (کاربست یافته های تحقیقات در عمل)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- راهنمای مستندسازی سانحه سیل در حمل و نقل زمینی
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون تقسیمات کشور و وظایف فرمانداران و بخشداران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.