سال انتشار: 1399
محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی بهینه سازی در علوم و مهندسی
کد COI مقاله: ECOSE06_008
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 210
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کنترل و طراحی سیستم هوشمند ساختمان BMS
چکیده مقاله:
در یک ساختمان هوشمند با امکانات بوجود آمده می توان در هر زمان میزان مصرف انرژی بر پایه مصرف انرژی سوخت و برق را بدست آورد و از آن در جهت کاهش مصرف انرژی و بهینه سازی مصرف سوخت در ساختمان (مبحث نوزدهم- مقررات ملی ساختمان) بهره برد. بیشترین مصرف انرژی در ساختمان توسط سیستم روشنایی بوجود می آید که هوشمند سازی این سیستم می توان از اتلاف انرژی تا حد زیادی جلوگیری کرد. که این عمل با ترکیب روشنایی روز و روشنایی مصنوعی به بهترین نحو و خاموش کردن چراغ ها در زمان بدون مصرف بوجود می آید. سیستمهای مدرن مدیریت ساختمان امروزه بر پایه web base نگاشته می شوند. که بزرگترین حسن آن در بکارگیری امتیازات شبکه جهانی اینترنت و کنترل ساختمان از راه دور توسط سیستم های ارتباطی متداول در دنیا است. به اینصورت که با راه اندازی سایت ساختمان مورد نظر و با وارد کردن شناسه کاربری و رمز عبور می توان از هر مکانی بر ساختمان احاطه داشت. در این گونه ساختمان ها می توان با نصب تابلوهای نمایشگر الکترونیکی در مکان های خاص ساختمان و نمایش دادن اطلاعات مختلف از سیستم های کنترلی ساختمان زندگی را برای ساکنین لذت بخش کرد. ویژگى منحصر به فرد این تکنولوژى، ایجاد هماهنگى و یکپارچه سازى بین کلیه سیستم هایى است که تاکنون به صورت منفرد استفاده میشده اند و بدین ترتیب در محدوده وسیعى امکان طراحى، نصب و استفاده می دهد. از فواید اصلى این تکنولوژى در کنار ایجاد راحتى و امنیت بیشتر، مى توان به صرفه جویى در مصرف انرژى اشاره کرد. در این مقاله ضمن بررسی فواید و ضرورت های هوشمند سازی ساختمان به کنترل و طراحی سیستم هوشمند ساختمان BMS و عملکرد و وظایف این سیستم پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
ساختمان- هوشمند- انرژي- بهينه ساز
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1032972/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رسولی، علی و گنجی، مرتضی و بیات، سعید،1399،کنترل و طراحی سیستم هوشمند ساختمان BMS،ششمین کنفرانس ملی بهینه سازی در علوم و مهندسی،بابل،،،https://civilica.com/doc/1032972
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، رسولی، علی؛ مرتضی گنجی و سعید بیات)
برای بار دوم به بعد: (1399، رسولی؛ گنجی و بیات)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رفتار جستجوی وب: مدل ها و عوامل موثر برآن
- مطالعه ی وضعیت انتشارات علمی تولید شده در حوزه ی داده کاوی در پایگاه وب آو ساینس طی سال های 1990-2014
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد فوتوکاتالیست ترکیبی BiOCl/ Bi2Mo3O12 در تخریب مولکول های رودامین بی تحت تابش نور مرئی
- حذف متیل ویولت توسط پودر سنگ مرمر به عنوان جاذب طبیعی از نمونه های آب و پساب
- حذف کریستالی ویولت توسط اکسید گرافن عاملدار شده با پودر مرمریت به روش مکانیکی از نمونه های آب و پساب
- سنتز و مشخصه یابی نانو ذرات کبالت فریت و نیکل فریت با استفاده از روش هم رسوبی اصلاح شده
- سنتز نانوکاتالیست CaO/MgAl0.4Fe1.6O4 بمنظور تولید سوخت از روغن گیاهی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.