سال انتشار: 1399
محل انتشار: هفتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
کد COI مقاله: BSCONF07_292
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 101
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پاسخ مورفولوژیکی دو رگ سوسن رقم نشویل به کمپوست زباله شهری و کود زیستی
چکیده مقاله:
گل سوسن از گلهای زینتی سوخوار است که دارای ارزش تجاری زیادی میباشد. امروزه استفاده از مواد آلی و کودهای زی ستی جهت جایگزینی مکمل های شیمیایی رونق یافته ا ست. به منظور برر سی اثر کمپو ست زباله شهری 25)، 50، 75 و 100 درصد حجمی) و کود زیستی فسفر بارور دو (کاربرد، عدم کاربرد)، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. تیمار پیت + پرلیت (1:2) به عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد با توجه به نتایج بدست آمده اثر ساده کود زیستی، کمپو ست و برهمکنش آنها بر بیشتر صفات مورد برر سی معنی دار بود. بیشترین ارتفاع ساقه و قطر بزرگترین گلچه در سوخهایی که در بستر شاهد به همراه کود زیستی ر شد کرده بودند حا صل شد. بعد از شاهد، ارتفاع گیاهان در کمپوست 25 در صد در ترکیب با کود زی ستی در حداکثر بود. کاربرد کود زیستی موجب افزایش تعداد غنچه در گل سو سن شد. با توجه به نتایج بد ست آمده درصدهای پایین کمپو ست زباله شهری به همراه کود فسفر بارور دو میتواند به عنوان کود آلی در تولید گیاه سوسن مورد استفاده قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
ارتفاع گياه، بستر كشت، سوخ، كود آلي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1029008/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی فیروزجایی، مریم و کریمی، مهناز و چالوی، ویدا،1399،پاسخ مورفولوژیکی دو رگ سوسن رقم نشویل به کمپوست زباله شهری و کود زیستی،هفتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1029008
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، احمدی فیروزجایی، مریم؛ مهناز کریمی و ویدا چالوی)
برای بار دوم به بعد: (1399، احمدی فیروزجایی؛ کریمی و چالوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش گسل های پی سنگی مدفون در دگرشکلی پهنه های برشی خاور ایران
- پتانسیل گوهری گارنت در منطقه قراول خانه، شمال غرب دندی
- بررسی پایداری ترانشه های جناح راست ساختگاه سد مسجد سلیمان از دیدگاه زمین شناسی مهندسی
- قابلیت های شهرستان دامغان به عنوان یک هدف زمین گردشگری
- زمین شناسی و سنگ نگاری توده نفوذی ترشن، شمال باختر ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.