سال انتشار: 1398
محل انتشار: کنفرانس ملی بهداشت و محیط زیست
کد COI مقاله: CONFHE01_110
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 843
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت مواد زائد خطرناک در ایران
چکیده مقاله:
با رشد جمعیت ها و گسترش شهر نشینی، یکی از مهم ترین موضوعاتی که در کنار مسائل و مشکلاتی چون ترافیک، انواع آلودگی ها، زاغه نشینی و مانند آن مدیران شهری را به خود مشغول ساخته است، مدیریت بهینه ی پسماندهای تولیدی می باشد . امروزه با توسعهی شهرها، افزایش سطح درآمد و رفاه جامعه و رشد شتابان اقتصادی و اجتماعی در کشور، علاوه بر افزایش روزافزون تولید پسماند، تغییر الگوی مصرف نیز منجر به تغییر در کیفیت پسماندهای جامد شده است. نظام مدیریت پسماند شامل هشت عنصر موظف، کاهش در مبدا تولید، ذخیره و پردازش و در محل، جمع آوری، حمل و نقل، پردازش و بازیافت، دفع و مراقبت های بعد از دفع مواد زائد می باشد که دفع این مواد به عنوان یکی از عناصر مدیریت امروزه شدیدا مورد توجه قرار گرفته است، زیرا نحوهی برخورد با عناصر تولید، ذخیره، جمع آوری، حمل و نقل، پردازش و بازیافت به نوع روش دفع وابسته است لذا در این پژوهش به مروری در پژوهش های صورت گرفته در مورد مدیریت مواد زائد و همچنین ا رات محیطی و بهداشتی زباله های خطرناک ، تصفیه زباله های خطرناک و مباحث مدیریتی آنها پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CONFHE01_110 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1022184/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یوسفی نسب، احمد و فتائی، پوران و تقوایی، بهرام و امیری، ویدا و محمدپور، آیت،1398،مدیریت مواد زائد خطرناک در ایران،کنفرانس ملی بهداشت و محیط زیست،اردبیل،https://civilica.com/doc/1022184
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، یوسفی نسب، احمد؛ پوران فتائی و بهرام تقوایی و ویدا امیری و آیت محمدپور)
برای بار دوم به بعد: (1398، یوسفی نسب؛ فتائی و تقوایی و امیری و محمدپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سنجش میزان مواد آلی خاک بخشی از فضای سبز منطقه ۲۱ تهران جهت مدیریت مصرف کودهای حاوی مواد آلی
- بررسی میزان پتاسیم موجود در فضای سبز منطقه ۲۱ و نقش آن در کاهش تنش گیاهان
- بررسی میزان نیتروژن در فضای سبز شهرداری منطقه ۱۲ تهران جهت مدیریت و مصرف بهینه کودهای شیمیایی
- پستبیوتیک های تولید شده توسط اسیدلاکتیک باکتری ها روشی نوین در کاهش آلرژی غذایی
- مدیریت محیط زیستی تجمع فلزات سنگین ناشی از ترافیک، در خاک حاشیه خیابان های منطقه ۱۷ تهران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.