سال انتشار: 1398
محل انتشار: کنفرانس ملی بهداشت و محیط زیست
کد COI مقاله: CONFHE01_074
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 544
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و تحلیل سطح دسترسی محلات شهر اردبیل به خدمات شهری (مراکز بهداشتی_ درمانی)
چکیده مقاله:
مراکز بهداشتی درمانی از جمله مراکز حیاتی و مهم خدماتی هستند که دسترسی مناسب و به موقع به آنها از اهداف اساسی توسعه و عدالت اجتماعی به حساب می آید. سلامت هر فرد و جامعه در گرو مراکزی است که سلامت وی را تامین می کند، مراکز خدمات بهداشتی و درمانی از جمله مراکزی هستند که به طور مستقیم در تامین سلامت فرد و جامعه دخیل هستند؛ لذا دسترسی سریع، به موقع و ارزان به این مراکز در هر جامعه، به خصوص در جوامع شهری خیلی مهم و ضروری است. از همین رو هدف پژوهش حاضر بررسی و تحلیل میزان دسترسی محلات شهر اردبیل به مراکز بهداشتی درمانی می باشد. بر این اساس، این مقاله با استفاده از مدل های آمار فضایی، در نرم افزار Arc/GIS به نحوه توزیع فضایی کاربری های بهداشتی درمانی در سطح شهر اردبیل پرداخته است. داده های موردنیاز نیز به روش کتابخانه ای و با مراجعه به منابع و سازمان های مربوطه گردآوری شده است. جهت همبستگی بین جمعیت و کاربری بهداشتی درمانی و همچنین کاربری بهداشتی درمانی با سایر کاربری ها از نرم افزار IDRISI SELVA استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که ناحیه 2 از منطقه 2 و ناحیه 5 از منطقه 4 در وضعیت بهتری به لحاظ دسترسی به مراکز بهداشتی درمانی قرار دارند و بقیه مناطق نیز به لحاظ دسترسی در وضعیت مطلوبی به سر نمیبرند. همچنین میزان همبستگی بین جمعیت و کاربری درمانی در سطح کل شهر و در سطح منطقه 4 منفی می باشد. در زمینه سازگاری بین کاربری بهداشتی درمانی با سایر کاربری ها نیز میزان همبستگی بین کاربری بهداشتی درمانی و کاربری های آموزشی، فرهنگی، فضای سبز، تجاری، تجاری خدماتی و ورزشی همبستگی مثبت و با کاربری های مسکونی، اداری انتظامی، کارگاهی صنعتی همبستگی منفی را نشان می دهد. در نهایت با توجه به خروجی حاصل از یافته های پژوهش، پیشنهاداتی ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CONFHE01_074 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1022150/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، علیرضا و هاشمی معصوم آباد، رضا و فتائی، پوران و محمدپور، آیت،1398،بررسی و تحلیل سطح دسترسی محلات شهر اردبیل به خدمات شهری (مراکز بهداشتی_ درمانی)،کنفرانس ملی بهداشت و محیط زیست،اردبیل،https://civilica.com/doc/1022150
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، محمدی، علیرضا؛ رضا هاشمی معصوم آباد و پوران فتائی و آیت محمدپور)
برای بار دوم به بعد: (1398، محمدی؛ هاشمی معصوم آباد و فتائی و محمدپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سنجش میزان مواد آلی خاک بخشی از فضای سبز منطقه ۲۱ تهران جهت مدیریت مصرف کودهای حاوی مواد آلی
- بررسی میزان پتاسیم موجود در فضای سبز منطقه ۲۱ و نقش آن در کاهش تنش گیاهان
- بررسی میزان نیتروژن در فضای سبز شهرداری منطقه ۱۲ تهران جهت مدیریت و مصرف بهینه کودهای شیمیایی
- پستبیوتیک های تولید شده توسط اسیدلاکتیک باکتری ها روشی نوین در کاهش آلرژی غذایی
- مدیریت محیط زیستی تجمع فلزات سنگین ناشی از ترافیک، در خاک حاشیه خیابان های منطقه ۱۷ تهران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.